KRYSIMLADE Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 (editace) Uz asi vime a zkusime... also... er nimmt sich den VAS 5052 (CAN fähiger tester) geht dann auf Steuergerät 44 (Lenkhilfe) dann geht er auf die 10 (Anpassung) dann gibt er über die TAstatur Kanal 01 ein und quitiert mit Q dann siehst du oben einen Wert stehen (bei mir war es die 3..) da hier von 1 an geztählt wird. unten kann er dann per tastatur den gewünschten Wert eingeben. der ist dann erst mal im Testmode angepasst. Wenn er dann auf speichern geht ist der auch dauerhaft im EEprom gespeichert.. also alles uper easy... Veškeré úpravy a změny v kódování jsou na vlastní odpovědnost a nebezpečí každého uživatele!!! Editováno: 21. Listopad 2016, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRYSIMLADE Vloženo 18. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Takze... Opravdu na 44 - 01 se to nachazi. Mam tam 5 coz podle subjektivni tuhosti je nejlehci. Co tam mate Vy ?? Pri cteni tohoto kanalu sem sledoval Nm na rizeni. Pri lehounkem dotyku rizeni to hazi 0.125Nm S podivem jsem spatril ze na jednu stranu pri stejnem otoceni mam vice a na druhou mene Nm. Na maximalce doleva i doprava take. Nejaka zkusenost ??? Proc to nejni na obe strany stejne. Preci z pozice 0 by jedna otacka vlevo mela byt stejnej kroutak jako vpravo. Nemuze toto naznacovat ze nekdo v servisu si hral s rizenim ?? Zacinam takze me nekamenujte. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Mohol by si to preložiť prosim ťa Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRYSIMLADE Vloženo 19. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 V ramci diagnostiky rizeni, kde udajne je mozne na O2 nastavit ,,tuhost,, posilovace rizeni jsem pomoci VAG COM nasel RJ ktera udajne ma toto nastarosti. Je to modul 44 PRIZPUSOBENI Tam je to byte 01 v nem jsou hodnoty. melo by se dat zmenit od 1 do 5 pricemz 5 je nelheci rizeni a 1 nejtuzsi. Vem si lajcky jak tuhy volant je v klidu a jak lehky je po nastartovani kdyz se aktivuje posilovac. Touto hodnotou pak regulujes tuhost rizeni pri jizde. Nevim jak vice to lajcky popsat. Pak jsem provedl test jaka sila pusobi pri dotyku rizeni a lehounkem pootoceni na jednu ci druhou stranu. Nevim zda-li hodnota odporu rizeni je relevantni ale pri pouhem letmem dotyku je to sila 0.125Nm Lze pote sledovat jak to defakto probiha kdyz kroutis a jedes. Atd Atd... Umi to nekdo lepe popsat ??? o))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lenin Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Tak ja ozivim tuto temu. Skusil si to teda pritvrdit? Ako sa to spravalo? Mne ta preposilovanost napriklad vadi.. Vyhovuje mi skor nastavenie á la BMW - teda tuhsie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lenin Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 No krasa, dakujem. A skusal si to uz na aute? Zaujimal by ma vysledok.. Ci je to citelny rozdiel. Nemam doma moznost si to spravit sam, tak odskusat to nemozem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRYSIMLADE Vloženo 2. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Doufam ze to je i na tom stitku v kufru auta o)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lenin Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 Hm.. nech pozeram ako chcem, to cislo v serviske nikde nevidim. Na prvej strane je ciarovy kod, oznacenie motora a plno cisel. Ani jedno sa nezhoduje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scynet Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 A dá sa tuhosť nastaviť aj na MR 08,alebo 07? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 podľa mňa na MR nezáleží keď ja som to nastavil na MR05 aj 06, tak to musí ísť aj na 07/08 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scynet Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 Údajne práveže záleží,vraj u MR 07 a 08 to nejde,ak máte niekto presnejšie info,opavte ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 pozriem sa v MR07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arpad Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Skúšal som napojiť Vag com 704.1 na Octaviu II facelift ale s niektorými jednotkami sa mi nepodarilo nadviazať spojenie. Neviete v čom je problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 No v tom, že je nepodporuje...musíš mít 8.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Jackk Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Ahoj Mam problem nemuzu přijít jak ve VAG-COMu posuni servisní interval.... Pokoušel jsem se to najit ve VIS ale marně. Můžete mi prosím někdo poradit? Předem děkuji za rady....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 17 přístrojová deska přizpůsobení kanál 50 zadáš 300 /v km/, 51 zadáš 730/dny/. Máš nastaveno dvouleté období. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jbucan Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 zdravím Neviete niekto aký je rozdiel medzi VAG704 a VAG805? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Verze 805.1: Aktualizovaná databáze Podpora nových modelů Podpora nových modelů v AutoScanu Automatický reset servisních intervalů Verze 805.0: Nové obchodní jméno – VCDS Podpora nového komunikačního protokolu protokol UDS / ODX / ASAM Kalkukačka dlouhého kódování přímo ve VAG-COM Seznam instalovaných jednotek vozu Možnost ukládání aktuálně prováděné operace Programovatelné automatické postupy vice na http://www.vag-com.cz/vag-com.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jbucan Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 dík za info. Mám totiž možnosť kúpiť VAG704, viem že je aj nový (805) a neviem sa rozhodnúť. Chcem to výhradne pre svoju potrebu (svietenie, KM, tempomat, mazanie chýb.....) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Zaleží na jaký auto to chceš, máš-li octavie 1, fabie, ... tak ti stačí 704, ale pro octavii II musíš mít 805 a k tomu vhodný kabel samozřejmě ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 17 přístrojová deska přizpůsobení kanál 50 zadáš 300 /v km/, 51 zadáš 730/dny/. Máš nastaveno dvouleté období. No nevím ale já tohle dělám na kanále 40, 41,.. FilipV : nevím jak u OII face ale OII do MR08 úplně bez problémů VAG 607, všechny jednotky OK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Zaleží na jaký auto to chceš, máš-li octavie 1, fabie, ... tak ti stačí 704, ale pro octavii II musíš mít 805 a k tomu vhodný kabel samozřejmě ... Tak to je nesmysl. Na Octavie 1, Fabie, atd ... staci KKL kabel, HEX neni NUTNY !!! Pro Octavii II je potreba HEX-CAN kabel, na verzi az tolik u OII nezalezi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jbucan Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Zaleží na jaký auto to chceš, máš-li octavie 1, fabie, ... tak ti stačí 704, ale pro octavii II musíš mít 805 a k tomu vhodný kabel samozřejmě ... mám octaviu2, 1,9/77kW, 05/2005. Podla toho čo píšeš mi je 704 na nič. Díki moc, memám s tým zatial skúsenosti. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Na OII ti staci i verze 704! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.