Přejít na obsah

Vánoční dárky


Romariooo

Doporučené příspěvky

Tak co je s Váma? Nikdo nic už nedostal? Já snad začnu hrát na Ježiška! :)

to víš, já zlobil, tak jsem dostal prdlajs :) , ale děcka maj z nových hraček vánoce ještě dneska. A teď vážně, jen to co jsem si nakoupil sám, většinou na ryby a jinak naprosto nezajímavé peachoviny. Poprvé jsem nedostal kosmetiku, promluvil jsem ženě do duše, protože se mi každej rok jen zvětšovaly zásoby kosmetiky, kterou nepoužívám. Jako mi fakt stačí jedno univerzální mýdlo-šampon v jednom, tak je fakt mimo ošekávat, že budu používat mýdel několik na xycht, na šulína, na.... jako ta moje. Stejně si nejlíp nakoupím sám.

Ale žena byla evidentně potěšena hlavním dárečkem odemne(teda dostala odemně jen dva, ale zato mně to přišlo na (bez 10,-Kč) 40tis. :feve: ), jinak si taky nakoupila sama.

Každopádně pod větvema bylo dost narváno. Speciálně mladej nevěděl s čím si hrát dřív.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ale ono to tak je, na různý části těla má žena různý mýdla(tekutý). A nějak nechápe, proč nechci používat víc než jen jedno. No uznejte, kdo by se s tím sral. Nastříkám do dlaně a namydlím se celý, opláchnu a je hotovo. Přece se s tím nebudu srát.

Já nechápu, že si vůbec pamatuje, která sračka je na co? Pak následujou další jakési mastičky či co to je a zase několik druhů, každý na něco jinýho. To mi hlava nebere. A 6 letá dceruška to dokonale napodobuje a ví co je na co a já jsem divnej, že tomu nerozumím :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...