kokta7 Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Tak vcds centrální elektrika číslo 9, tam to nějak popsané led značka nebo tak. Ale musí mit ten novy sw jednotky Pres vcp pres speciál funkce Dominic přes vcp se me to povedlo i u 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 BCM jednotky u face O2, S2 do verze software 500 nedáš ani jedním postupem. Pokud se stále bavíme o LED v SPZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David46 Vloženo 13. Březen 2014 Sdílet Vloženo 13. Březen 2014 Chtěl bych se zeptat, mám žárovku Osram 12V 10W a chtěl bych vědět zdá má změřený někdo odpor vlákna/žárovky, vyměnil jsem totiž za osvětlení LED ale na mojí Octavii Combi RS to hlásí že je prasklá žárovka osvětlení SPZ a vyřeší se to přidáním odporu který má klasická žárovka. Předem všem děkuji, nebo pokud již někdo má zkušenosti až se o ně podělí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Naco riesit nejaky dodatocny odpor, ked je na trhu plno LED sulfid canbus a uz aj s chladicom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 třeba tady....http://www.rafservis.cz/zbozi/show/48/led_zarovka_12v_patice_sufit_36mm_3_smd_canbus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David46 Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Ať mužů zkoušet jaké žárovky chci tak prostě pořád si to jednotka hlídá a stále hlásí prasklou žárovku, ve škodovce řekli normálně přidej odpor na danou hodnotu a bude to OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. Březen 2014 Sdílet Vloženo 14. Březen 2014 Lepší si udělat výlet za mnou do Strakonic a je taky vyřešeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David46 Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 (editace) A ty bys s tím udělal co? jestli se mužů zeptat... Editováno: 15. Březen 2014, autor: Pawouk Necituj přímo předcházející příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 (editace) Vyřešil to bez odporů a zásahů do elektroinstalace. Editováno: 15. Březen 2014, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 15. Březen 2014 Sdílet Vloženo 15. Březen 2014 Vylet za ferdom je dalsia varianta Ale je mi divne, ze ti hadze chybu hocijaka canbus ledka, treba skusit nieco overene, co uz maju chalani odskusane. Osobne mam kontrolu taktiez vypnutu v BCM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David46 Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 (editace) LEDky jsem kupoval tyto: http://dx.com/p/bmw-36mm-1w-100-lumen-7000k-2-smd-led-car-white-light-bulb-dc-12v-51516 a jak jsem si psal s Jirkou tak mi říkal že mu to nic nedělá a nehlásí chybu... Editováno: 16. Březen 2014, autor: Pawouk Odstraněna citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Davide46, při odpovědi na přímo předcházející příspěvek nepoužívej tlačítko "Citovat"! Citací přímo předcházajícího příspěvku porušuješ pravidla. Použij pole "Odpovědět" na konci stránky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ChlebaSmaslem Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 (editace) Dobrý den, dneska jsem měnil žárovky v Octavii MR2008 před FL, za tyto LEDky - http://dx.com/p/t10-194-w5w-3w-250lm-28-x-smd-1206-led-white-car-side-light-indicator-reading-lamp-12v-281213#.UyhpNfl5MVAAle mám problém, vždy po zapnutí mi po pěti vteřinách zhasnou, nevíte čím by to mohlo být?Mám teorii že ta LEDka bere málo prudou a jakmile to "auto" zjistí odpojí proud do ní upně a bere ji jako prasklou, proto možná i kontrolka prasklé žárovky na palubce, je tohle možný?A vyřešila by to LEDka s Canbusem? Například tahle - http://dx.com/p/bmw-t10-2-5w-13x5050-smd-led-6500k-160-lumen-white-light-bulbs-for-car-pair-dc-12v-81587#.UyhsMPl5MVAPopřípadě nebude 160lm málo? Editováno: 18. Březen 2014, autor: ChlebaSmaslem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 To si měnil u RZtky? Nebo přední parkovačky? Podle toho, co posíláš to jsou přední parkovačky a to je diskuse někde jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ChlebaSmaslem Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 (editace) Jo sorry, parkovačky, zapomněl jsem to napsat...No téma výměna LED v parkovačkách sem nejdřív nenašel, ale už to vidím, může to někdo teda přehodit? Děkuji a omlouvám se..Pro usnadnění správné téma asi zde - http://forum.skodahome.cz/topic/124846-octavia-ii-vs-led-%C5%BE%C3%A1rovky/page-4 Editováno: 18. Březen 2014, autor: ChlebaSmaslem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Jinak odpovědí je, že ta LEDka musí mít canbus, aby to fungovalo jak má .) (zkušenost z O2 face)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Nemusí stačí upravit BSG nebo BCM jednotku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ChlebaSmaslem Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 (editace) Tak děkuji za odpovědi, objednány LEDky s Canbus.. Bohužel už včera a dneska mě zahlásily chybu i LEDky na SPZtce, takže ještě jedna objednávka bude, no mám z toho strašnou radost.. Zajimavý, co jsem četl tak všichni mají problém hlavně s Octávkama po FL, a já ještě s octulí před faceliftem, asi mám holt štěstí nebo co Editováno: 20. Březen 2014, autor: ChlebaSmaslem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 Mam take pred FL a mam LED vsude v interieru + SPZ. Jedine LED, ktere mi hlasi chybu, jsou varovne/prisvetlovaci lampicky ve dverich (ty, ktere se rozsviti pri otevreni dveri a nemyslim ty v zrcatkach). Neresim to. Budiky chybu nehlasi a na diagnostice ty 2 chyby (kazde dvere jedna chyba) nijak nevadi. LEDky sviti jak maji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david713 Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Zdravím, mám problém s ledkami na mojej Octavii II, ak naštartujem tak mi svietia, ale ihneď jak prejdem 500 metrov tak mi zhasnú nevedel by mi niekto s tým pomôcť ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Mam take pred FL a mam LED vsude v interieru + SPZ. Jedine LED, ktere mi hlasi chybu, jsou varovne/prisvetlovaci lampicky ve dverich (ty, ktere se rozsviti pri otevreni dveri a nemyslim ty v zrcatkach). Neresim to. Budiky chybu nehlasi a na diagnostice ty 2 chyby (kazde dvere jedna chyba) nijak nevadi. LEDky sviti jak maji... To že ti to nehlásí je fajn ale máš před FL. Tam to jde ojebat lehce ale FL už to tak jednoduché není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Ja vim. Popravde se divim, ze ty ve dverich hlasi chybu. Myslel jsem si, ze interierove zarovky kontrolovany nejsou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ChlebaSmaslem Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 (editace) Tak na parkovačky jsem se vykašlal, protože to stejně svítilo moc do bíla a vedle toho když svítily Osram cool blue, vypadalo to divně.. Vyřešily/jou to Philips Blue Vision...Ale co mě vytáčí je SPZka, už druhé LEDky s Canbus a pořád hází chybu.. Přitom to tak krásně svítí (aspoň chvílu než to zhasne).. Proto otázka je jasná kdo by mě dokázal upravit BCM nebo BSG jednotku? Nejlépe v okolí (Kroměříž, Brno a za pár měsíců třeba i Kutná Hora).. Ještě mě napadlo že si koupím kabel na Vag a udělám to sám? Nastavím to přes to nějak? Co je potřeba změnit? Editováno: 9. Duben 2014, autor: ChlebaSmaslem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ChlebaSmaslem Vloženo 16. Duben 2014 Sdílet Vloženo 16. Duben 2014 Tak Hex-Can kabel objednán.. Pomůže mi někdo a poví co a kde změnit? Nebo to přes VCDS vůbec nejde?Hledám jako blázen a nemůžu nic najít, všude píšou že to buď nejde nebo že jim to někdo udělal.. Mě by stačil návod, nepotřebuju jet přes celou republiku a pak ještě někomu platit za pár kliků v PC, to tam radši hodím odpor.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
staropramen2 Vloženo 19. Duben 2014 Sdílet Vloženo 19. Duben 2014 Ja som kupil tieto, svietia krasne a ziadnu chybu nehlasia. Bal som sa toho ze je to iba jedna ledka ale je dostatocne silna na osvetlenie http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=251418357338 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.