Cjoctavian Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 Ako sa montuje - iba lepenim? PROSIM poradte, kde sa da kupit - podla moznosti za rozumnu cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 31. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Viete aspon cenu alebo cislo dielu priamo od Skody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 30. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2009 nieco nove? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 nedá se objednat zlášt,bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 30. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Naozaj? ? Raz som niekde videl, ze niekto predaval tieto plaketky z RS este predface... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Naozaj? ? Raz som niekde videl, ze niekto predaval tieto plaketky z RS este predface... spytaj sa normalne v skoda servise..povec ze sa ti to odlupilo a nekde si to vytratil..podla mna sa to kupit da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 31. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2009 dobry napad Len asi mi na to neskocia v nasom servise - tam vedia, ze mam len Dynamic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 a co takto zajst do ineho servisu? alebo sa spytat ze to potrebujes pre kamarata ....verim ze neco vymyslis a dockas sa odpovede skor...neviem ci to uz v ETKE je..tej co maju ludia na fore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 31. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2009 skusim sa pozriet, len si ju najprv nainstalujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 tak co som sa pozrel aspon na predface RS, tak to nie je nahradny diel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Zkusil bych nějaké vrakoviště a z nějakého volantu ze zbořené RS to vydloubnout......Když totiž vystřelí airbag,tak je po té i volant nepoužitelný(zkroutí se).....tak na vrakovištích se musí něco určitě válet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Jojo, tohle se jako nahradni dil neprodava....obcas se to objevi tady v bazaru, ale to spis jen vyjimecne. Jak pise karlos, zkusit vrakoviste nebo www.aukro.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 2. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 to vidim skor na aukro, lebo vela faceliftovanych RS asi na vrakaci nenajdem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Jsem ti to říkal,měl jsem to ověřeno ,sháněl jsem to taky pro kámoše co má 3ramínko kožený,ale bohužel.....opravdu jen ten vrakáč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Ako sa montuje - iba lepenim?PROSIM poradte, kde sa da kupit - podla moznosti za rozumnu cenu. Na Aukru jsem tento znak RS na volant nedávno viděl - někdo jich tam hromadu prodával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 28. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 dikes, hned to overim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 bohuzial, ani stopa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Díval jsem se na Aukro a opravdu už tam nejsou - zřejmě je ten prodejce již vyprodal, ale snad se tam zase objeví. Musíš to hlídat, kdybych náhodou někde na tuto plaketku narazil dám vědět. . . . .:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 OK. Naaahodou nevies meno predajcu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 OK. Naaahodou nevies meno predajcu? Tak to bohužel nevím - jen jsem si všimnul, že to tam někdo prodával, ale blíže jsem to neskoumal. Měl tam vloženou fotku a na hromádce leželo několik těchto plaketek do RS volantu. Už ani nevím jakou tam měl cenu..:-((. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 ved snad to nebude nejaky drahy extrem. Len nechcem mat tu dieru vo volante... Malo to uz aj tento napis "VRS", alebo len "V" ako u predfl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 no myslím že cena je relativní ,ale víc jak 300,- bych za to nedal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 asi tak. Lebo ked k tomu priratam prepocet na € a este postovne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 asi tak. Lebo ked k tomu priratam prepocet na € a este postovne Za 300,- to určitě nebylo - já myslím že to prodával kolem 100,- Kč, ale nevím to na 100%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 5. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 nieco nove? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.