Vlasta Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 (editace) Možná znáte,ale já už u toho sedím 3hodiny a dávám za 1* http://czechracer.wz.cz/index.htm Editováno: 29. Prosinec 2008, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 znám to pod názvem slovak racer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Taky Vám to nešlo rozbalit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 jde, bezproblémů jen si dej bacha jestli ti to stáhlo všechny části dobře mě to třeba stáhlo 3MB z těch 20MB a napsalo, že je to stažený celý...takže jsem to stahoval znova...a udělalo mi to u 3 částí.... ale pak bezproblémů... --- jinak hra je celkem ok....čekal jsem od toho ale víc, škoda...ale není to špatný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 (editace) právě, že mi to vždy stáhlo celých 20 MB, ale zkusím to stáhnout ještě jednou edit:tak omyl, stáhne mi to jen 5 MB a pak skončí, jako, že je to stažený celý Editováno: 30. Prosinec 2008, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 mně to šlo v poho. je to docela dobrá blbina. jako oddych od učení je to paráda. a s libovejma kárama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 taky me to jede v poho..jenom skoda ze se tam neda radit manualne.jinak dovela dobra gameska....jak pise kubiik na odreagovani dobry...a docela fajn obtiznost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 tak už jsem to díky jednomu členovi rozchodil. patří ti díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 celkem zajímavá hra, takový malý spestření večera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 ano presne tak.vcera jsem zkousel prvni level a docela ostry....akorat me chybi manualni razeni.hraju tak vsechny hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 tak u 120, která tam je, si myslím, že by to ani nemělo moc cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 jsem zajel nejak 10 levelu a konec dal jsem se nemohl dostat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Tak já to dojel všechno občas celkem drsný,ale dá se to. chce se to co nejrychlejc dostat dopředu a pak už se to dá udržet. Líp než když dojíždíte. Ale co mě štvalo nehorázně je šikmá plocha v garážích na kterou když se normálně najede, tak se zvedne zadek a restartuje to auto asi se muselo jezdit šikmo nebo pomalu, já nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.