O.v.i. Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 ale to je origo skodovacka nebo ne? tuhle jsem chtel prave taky, jenže na dýzla je to pešek jj orig skoda - a on nikdo nedela tuto koncovku na diesely? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 ale to je origo skodovacka nebo ne? tuhle jsem chtel prave taky, jenže na dýzla je to pešek jj orig skoda - a on nikdo nedela tuto koncovku na diesely? Když on ropák má dva laufy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 ale to je origo skodovacka nebo ne? tuhle jsem chtel prave taky, jenže na dýzla je to pešek jj orig skoda - a on nikdo nedela tuto koncovku na diesely? Když on ropák má dva laufy.. no zrovna tuhle sirokou by nejaka firma mohla prekopat na 2 laufy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 Taku na TDi nedas.. aspon nie origo S... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumper Vloženo 22. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 od Evy z Palačáku? jj, od Evy, jediný problém je uchycení, po odříznutí by se každá musela dát excentricky a je to dost na knop... takže počkám na nové zboží, zda nepřijde něco s menším průměrem...cca stačilo by půl cm :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 takze uz se neco vyrábí? já kdyz se ji asi pred rokem ptal, tak jeste nic nebylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumper Vloženo 22. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 to nevím, jsou to standartní samosatatné koncovky s uchycením na šrouby, jenže velikost je tak přesně tip top výřez nárazník a jednou stranou se opírají vždy o orginál rouru, musel bych pořešit ty šrouby a navíc ještě nevím, zda se při nastartování hejbe poslední kus výfuku, aby mi to nedrcalo do nárazníku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 Koncovecka vyfuku: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek_m Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 ahoj, mam jeden takovy mozna hloupy dotaz. Mam take TDI, ale bojim se, ze kdyz uriznu ten vyfuk, takze to nebude smerovat dolu, ale rovne, tak mi to bude čoudit na naraznik. Jake s tim mate zkusenosti? Neokuřuje to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Podle mně by to nemělo vadit..i na benzín,kde je klasicky výfuk rovně,je ta dodělaná koncovka víc vystrčená ven..i na ty ropáky je to vylezlé..jednak je to líp vidět a určitě to ani nebude tolik kouřit na nárazník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 Origo šroubovací koncovky mám na svém 2.0 TDI již rok a půl a zadní nárazník není nikdy černý. Holt to není T111, anebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tcheco Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 ja to nakonec vyresil originalni šroubovací, seženeš v každým autosalonu škoda Jak je slozite to nasadit? Nemusi se nic odmontovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 ja to nakonec vyresil originalni šroubovací, seženeš v každým autosalonu škoda Jak je slozite to nasadit? Nemusi se nic odmontovat? Podle návodu uřízneš kus výfuku a tu koncovku na to přišroubuješ.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Ja ji tam mam a cca po pul roce je cela takova jakoby rezava,vubec neni tak hezka jako kdyz jitam dali, montovano origo Skoda ve Skoda servise. Pucoval jsem ji pouze hadrikem abych ji neskrabl a stejne ma takove rezave fleky a nejdou dolu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Ja ji tam mam a cca po pul roce je cela takova jakoby rezava,vubec neni tak hezka jako kdyz jitam dali, montovano origo Skoda ve Skoda servise. Pucoval jsem ji pouze hadrikem abych ji neskrabl a stejne ma takove rezave fleky a nejdou dolu..... Tak tím jsi mně dostal..myslel jsem,že to stopro nerez.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin1 Vloženo 28. Duben 2007 Sdílet Vloženo 28. Duben 2007 Další foto pro inspiraci, origo šroubovací na OII Combi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 mam pocit, že zrovna tahle je navařená, nevidim šrouby, který by z tohodle uhlu uz mely bejt videt. jinak chlapi, kdyz se o tu koncovku nebudete starat, tak je jasny, ze pujde do prdele, cas od casu ji vezmu brusnou pastou nebo nejakym osvěžovačem laku a je pořád hezká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin1 Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Sakra Luku a já žil v představě, že tam mám šroubovací. Budu se muset jít podívat, kterou tam teda mám. Když jsem to objednával v servise tak říkali, že na 1,9 s origo nárazníkem se dává šroubovací a kdybych měl RS nárazník, tak navařovací. Tak nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 koukni, ale fakt bych sázel na navařenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Neviem o tom ze by skoda ponukala srubovaciu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Na webu škodovky se to těmi šroubovacími jen hemží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Koncovka výfuku z ušľachtilej ocele pre motorizácie 1.4 MPI, 1.6 MPI (FDC 610 003) a 1.6 FSI (FDC 610 004) Koncovka výfuku z ušľachtilej ocele pre motory 1.9 TDI, 2.0 FSI (FDC 610 001) a 2.0 TDI (FDC 610 002) Su aj ine???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Koncovka výfuku z ušľachtilej ocele pre motorizácie1.4 MPI, 1.6 MPI (FDC 610 003) a 1.6 FSI (FDC 610 004) Koncovka výfuku z ušľachtilej ocele pre motory 1.9 TDI, 2.0 FSI (FDC 610 001) a 2.0 TDI (FDC 610 002) Su aj ine???? Tak si ten web otevři ještě jednou a uvidíš, že mají koncovky šroubovací..pro všechny motorizace ( nebudu oslňovat katalogovými čísly,ty si tam každý snadno najde). No a pak mají pro verzi s tím jejich spojlerem..a možná to platí i pro RS nárazník, kde jsou ty samé koncovky,ale navařovací. Takže co z toho plyne? Že su aj ine!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 http://www.skoda-auto.sk/special/originaln...ia_Combi_SK.pdf tento katalog... posli link... ja som to nenasiel pls. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 http://www.skoda-auto.sk/special/originaln...ia_Combi_SK.pdf tento katalog... posli link... ja som to nenasiel pls. http://www.skoda-auto.com/accessories/temp...gory=0000000116 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.