Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
oni v realu zas tak malý nejsou a abys to s tim vetsim prumerem nepřehnal

On ten výfuk se totiž ani vůbec nehřeje a co teprve,že naivní výrobce ho i na konci ukládá pružně,takže určitá vůle je tak nějak na místě..ale co se do toho pletem,co ;)

Vloženo

si vzpominam, kdyz jsem mel jeste GIII, tak na tom jsem měl dvojitej DTM kanon a ten po trosku delsi ceste lítal zleva do prava možná 0,5cm na každou stranu. si nedovedu predstavit, co by to dělalo za rachot, kdyby to bušilo do nějakýho plastu

Vloženo

Něco pro vás a hlavně pro Luka, dneska jsem vyfotil oválnou koncovku výfuku, ale byla na 1,9 Tdi. Pravděpodobně to nebyla ta origo, co se dává na benzínové modely, ale asi nějaká jiná. Vypadala dobře. K tomu chromu na zadku auta se raději nevyjadřuji.

to Luke - Koukal jsem na tu svojí "šroubovací" koncovku a je fakt navařená, po šroubech ani památky. Tak jí alespoň nikdo neukradne :palec2:

post-6696-1178152849_thumb.jpg

Vloženo
Luke - to som nevedel, myslel som, že príslušenstvo je vždy len na skrutky.

I na webu škodovky jsou šroubovací pro seriový nárazník a pak ty samé,ale navařovací..tam je uvedeno,že jsou pro ten jejich spoiler..

Jinak už mám oválnou šroubovací doma..teď jen uříznout výfuk a namontovat

• o 1 rok později...
Vloženo

Zdravím pánové,

koukal jsem po koncovkách výfuku a padla mi do oka ta z originálního příslušenství

post-27011-1230622640_thumb.jpg

Je mnohem hezčí než ty dvě kolena od kamen ;)

Není mi tedy příliš jasné, jak se tam montuje. Píšou sice "šroubovaná", ale netuším k čemu šroubovaná. Při mé zručnosti si to pravděpodobně nechám udělat, pokud to není snadné jak Lego, ale rád bych věděl, co to přesně obnáší.

Díky za radu

Vloženo

montuje sa to vcelku dobre. najprv sa flexou skráti tá pôvodná rúrka(ten ohyb, je tam napísané o koľko) a na tú zvyšnú časť sa potom prišroubuje koncovka, tá má takú svorku podobnú jak na hadiciach

Vloženo

Díky za info. A nedělá to bordel při jíždě, nebo se to dá udělat dost na pevno?

..."flexou skráti tá pôvodná rúrka"... Takže už není cesty zpět... taky fajn vědět.

Vloženo
Mozna blba otazka...ma ta koncovka i nejaky zvukovy efekt

No ja doufám že ne. Chtěl bych to jenom jako vizuální záležitost. Nepotřebuju aby mě někdo slyšel 1/2 hodiny před tím, než přijedu :)

Vloženo
ještě to tak :kuk:

nechápu jak si někdo může dát na auto laděnej vejfuk aby ho slyšelo půl města :kuk:

Ja to nemyslel aby to byla dira do valcu, ale nektere koncovky s ladenym tlumicem maji celkem pekny zvuky :):p

Vloženo (editace)

Taky jsem chtěl na svj facelift new koncovku, ale zarazilo mne, že jsou dva druhy koncovek dle zadního nárazníku facelift je navařovaná a na old model je šroubovaná a ted babo raď , pro tebe Jíno stará octa kód: FDC609001, na tvou 1.9TDi kód: FDC610001

Editováno: , autor: Miles

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...