Publikováno Prosinec 30, 200816 r potřeboval bych poradit jak vymenit baterii u fabie 1.9 tdi. po odpojení kabelu jsem proste nezjistil ja ji dostat ven. dik za radu.
Prosinec 30, 200816 r zepředu máš před plastovým krytem baterie železný držák baterie, který mušíš odšroubovat
Prosinec 30, 200816 r Autor před plastovym krytem až vespod byl jeden šroub 13ka. ten jsem odšrouboval a baterka pořad drži.
Prosinec 30, 200816 r Výměna baterie = druhá maturita Nevíte někdo, jak se do auta lejou PHM? Vždycky se hrozně poleju
Prosinec 30, 200816 r SPEEDY_TDI Musíš mačkat rukojeť, až to máš zastrčený v nádrži a po dotankování odkapávat, jak tě učil tatínek Upraveno Prosinec 30, 200816 r od technikus
Prosinec 30, 200816 r to vypovida o tve inteligenci, jestli sis nevsiml tak je tu novacek, takze auto ma chvilku nezna ho nechce nic znicit tak se radeji zepta!! Jak kdybys ty vsechno znal!!!
Prosinec 30, 200816 r Kutil_Tim: Neboj, všechno neznám, ale řešit banalitu, jako je výměna baterky, je přinejmenším úsměvná Tak jestli jsem se svým nejapným žertíkem někoho dotknul, tak se hluboce omlouvám..
Prosinec 30, 200816 r ;) Uz je vonku??? Nie je zac :) Ved od toho sme tu abi sme si radili a pomahali ;)
Prosinec 30, 200816 r Autor ;) Uz je vonku??? Nie je zac :) Ved od toho sme tu abi sme si radili a pomahali ;) opravdu jsem to delal poprve pred tim jsem mel jine znacky aut a s timto systemem jsem se nesetkal dekuji jeste jednou za pomoc dik
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.