Evers Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 včera sem chyt parádní Ladu 1,7i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Neblbni Fando, Ovi zase dostane slinu a nebude s nim řeč presne tak .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Spid'ul ,,paradni fota..... ta dupka me rozehrala na tyden dopredu ...) No,ale ja ted budu muset letet tak se mejte a prijemne ztraveny patek Cao Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 mej se cus! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Spid'ul ,,paradni fota..... ta dupka me rozehrala na tyden dopredu ...) No,ale ja ted budu muset letet tak se mejte a prijemne ztraveny patek Cao tě pic ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 presne tak .... No prosímtě co je tak závadného na jedné slaďoučké prdelce...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Spid'ul ,,paradni fota..... ta dupka me rozehrala na tyden dopredu ...) No,ale ja ted budu muset letet tak se mejte a prijemne ztraveny patek Cao No maj sa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 No prosímtě co je tak závadného na jedné slaďoučké prdelce...? nic jen mam predstavivost jak americkej film Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 nic jen mam predstavivost jak americkej film To by šlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 To by šlo... no prave.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Ahoj chlapi.Jak je u Vás počasi? Tady se to sype o stošest.Hrůza! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 sypal sypal ale prestal.... uz konecne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 nazdárek tak jsem to zabalil dneska v práci dřív a auž jsem doma..jinak tady u nás na žatecko naprosto bez sněhu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 nazdárek tak jsem to zabalil dneska v práci dřív a auž jsem doma..jinak tady u nás na žatecko naprosto bez sněhu! tomu se mi s tim snehem nechce ani verit... kurna taky bych to uz zabalil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Už aby to fakt skončilo.Ve středu se jedu podívat do Liberce na to mistroství a tak jsem na to zvědavej jak to tam bude vypadat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 myslim ze tam bude dost snehu tak panove ja to taky balim takze cus.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 a snad vecer tady.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 (editace) Ahoj chlapi.Jak je u Vás počasi? Tady se to sype o stošest.Hrůza! Tady (Ostravsko) to taky nemá konce, fakt děs. Ale co jsem se díval v telce, tak v Liberci taky pořád sněží. Editováno: 20. Únor 2009, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggiii Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Vsetín: tipl bych skoro metr Ostrava: uvidím zítra, ale tipuju tak půlku. Ale přestat už by mohlo... Sháním OI (81kW), nejlíp leětěnku, nemáte někdo nějaký tip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Všichni určitě nasávají někde v putyce či jiným lokále a tady nikdo !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Všichni určitě nasávají někde v putyce či jiným lokále a tady nikdo !!! Ne ne Laďo, já poctivě sleduju zprávy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Tak to taky přeladím óčko a poslechnu si něco ze SciFi jen co dohraje Scooter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Tak to taky přeladím óčko a poslechnu si něco ze SciFi jen co dohraje Scooter Óčko až v osm, stejně jsem ho měl puštěný celý odpoledne, akorát jsem si u něj trochu pospal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 To já byl ještě v hokně ale sedět u toho potichu není ono, buď tam mám óčko nebo Dance rádio. Odpočinek bude možná až příští týden pokud nikdo neomarodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Óčko až v osm, ... BIG ALI je opravdu BIG mazlik !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.