djvlada Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 cau kluci mam takovej problem schanim na octavii takovy ty plastovy mrdky co drzi tapec sroubujou sem tam myslim sroubyk a schanim asi 7ks nevite kde se to da sehnat popripadne kdo ma doma rad odkoupim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 skoda prodejna a stoji to par koru. len im nepovedz ze chces mrdky. hehe asi to opis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 no já sem se po nich ptal a byly mám pocit okolo 25/ks a prodává se to v sadě po 6 nebo 7 ks... což je podle mě docela dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djvlada Vloženo 3. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2009 jj diky tem blbounum to reknu a jinak diky prosim smazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.