Lukynoo Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 No nesľubujem na 100%, ale rád by som prišiel. Uvidím. Ale nápad dobrý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 skvele, vyzera to na pekne zoskupenie ... uz len dufam, ze halu nebude mat niekto prenajatu akurat vtedy, ked tam budeme.. (oni to dopredu nikdy nevedia, zatial mi vzdy povedali ze nech si 2-3 hodinky predtym zavolam) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathias Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 kolko nas teda bude??? Daj teda nejake to repetitorum ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Takze prosim o potvrdenie pripadne vyvratenie ucasti na SK zraze.. Zoznam panov, ktory prejavili doteraz zaujem: domino666 Mathias lubinob Lukynoo cretino Ak ma este niekto chut, vitany je kazdy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 aby som teda zacal, svoju ucast potvrdzujem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Ja potvrdim asi az v sobotu rano a ak pridem tak nie Fabkou :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 to budem akurat na nejakej zmysluplnej prednaske trcat v skole.. s cim prides ked prides? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathias Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Potvrdzujem svoju ucast na SK sraze ... dufam ze mi do toho nic nedojde ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 takze aktualizovany zoznam.. potvrdene: cretino Mathias prekvapia? : Lukynoo Nepotvrdene: domino666 lubinob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 no tak neviem ako mi to bude vychazdat ale tiez by som asi prisiel ked budem moct...mimochodom nieje to nikto zo zahoria? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 posnaz sa, urcite nas vsetkych pritomnych potesis ked prides.. ja som z opacneho smeru, DS a okolie.. potvrdene: cretino Mathias prekvapia? : Lukynoo djgigi05 Nepotvrdene: domino666 lubinob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 no tak neviem ako mi to bude vychazdat ale tiez by som asi prisiel ked budem moct...mimochodom nieje to nikto zo zahoria? Ja som zo Senice, takže kúsok od teba... Tiež uvidím až v sobotu, zajtra idem do Trnavy a v piatok do Olomouca a potom do rána v taxíku tak uvidím kedy sa mi podarí vstať... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 no tak to mame fakt kusok k sebe...neviem ani ja ako to este dopadne v praci lebo idem do rakuska zajtra na sluzobku a mozno tam budem viacero dni tak neviem vobec ale rad by som sa isel pozret Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 No šak uvidíš, daj potom vedieť, na net sa dostaneš aj v Rakúsku, či nie??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 ked nas bude viac ako dvaja, co vyzera ze bude, tak pridem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 domino, pisem ti ta.. potvrdene: cretino Mathias domino666 prekvapia? : Lukynoo djgigi05 lubinob hitak??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 No šak uvidíš, daj potom vedieť, na net sa dostaneš aj v Rakúsku, či nie??? ano dostanem sa...som tu zajtra ti napisem ked budem vediet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Ja vás neprekvapím, večer mi volala segra,či jej pobede prídem pômôcť na stavbu, dokončujú si barák takže idem tam... Nabudúce to snáď vyjde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 (editace) no nakoniec sme sa zrazili v trojici ja, cretino a mathias. na motokarach sme sa dosytosti vyjasili. nabuduce dufam, ze bude vyssia ucast, ale inak som velmi spokojny, pekne stravena sobota poobede EDIT: PS ten na fotke v bielom tricku bol ciernym konom v stade, doma ma ibizu ale nechcel provokovat, tak prisiel so mnou na fabke Editováno: 4. Duben 2009, autor: domino666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 bolo super, uz pomaly zacinam citit svalovicu v nohach z tych motokar dufam, ze to niekedy zopakujeme vo vyssom pocte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathias Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 (editace) JJ fajn vidiet za tymi vsetkymi pismenkami aj realnych ludi ... som rad ze sme sa stretli ... ja som fotky daval do svojej temy ... mohol som ale sem ... SK ZRAZ Ivanka pri Dunaji Editováno: 5. Duben 2009, autor: Mathias Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurok89 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 ja ti dam čierneho koňa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 ako som uz pisal v mathiasovej teme skoda ze som nemohol prist ale bol som v praci v piatok o 16 sa ma sefova pytala ci nemozem prist do prace v sobotu ze by ma potrebovala tak som povedal ze idem aj ked sa mi to moc nepacilo bol som kusok od ivanky asi 3 km a to ma stvalo este viacej mohol som odbehnut a prist pozret fabiu som mal u seba ale firemnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathias Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 (editace) Nabuduce ak sa bude dat urcite sa stretne aj viac ludi ... a myslim ze Ibiza ide do koncernu takze nabuduce uplne v pohode ... djgigi05 no tiez poznam ked clovek musi byt v praci ... nie je to vzdy to naj co by clovek chcel ale pracovat sa musi Editováno: 5. Duben 2009, autor: Mathias Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 mathias: ved prave ale co narobim bolo mi to trosku luto lebo som tam chcel prist bol by to moj prvy zraz tusim ako tvoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.