Suchca Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Zdravím všechny, Mám problénm s neustálým zamrzáním lanovodů na mé Oktávce r.v.2000. Jakmile teplota klesne pod -3°C vytáhnu ručku a ráno když ji povolim tak zustanou kotouče brzdit. A třmeny když se rozjedu pořád trochu brzdí. Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 To nemusí bejt nutně lanovodama a hlavně nevíš, že se v zimě pokud to není vysloveně nutné / než otevřeš vratá od garáže / zatahovat ručka nemá?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 ručku používám stále a bez problémů, možná to to bude tím, že neparkuji v garáži, takže se auto tak "nepotí". Každopádně když někdo zatáhne ručku jednou za rok, může mít problém třeba i v létě: tvrdím, že věci se ničí tím, že se nepoužívají -neboť co se má hýbat, ať se hýbe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Presne tak, aj ja pouzivam rucku kazdy den minimalne 2krat a nikdy ziadny problem. Nema to kedy zahrdzaviet a pekne beha a fungujeeeee. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 ked po jazde zatiahnes ručnu nezabudaj ze cely mechanizmus ma po poslednom brzdeni urcitu teplotu, to teplo sa ucinkom chladu zmeni na vodu a ta zablokuje cely brzd. mechanizmus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Já taky ručku denně používám, ale nikdy ji nenechávám v zimě zataženou přes noc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 (editace) já parkuju s ručkou vždycky a zatím žádný problém ani když teď v týhle zimě stálo venku tři dny... jinak by snad pomohlo promazání... Editováno: 7. leden 2009, autor: Kubiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Zdravím všechny, Mám problénm s neustálým zamrzáním lanovodů na mé Oktávce r.v.2000. Jakmile teplota klesne pod -3°C vytáhnu ručku a ráno když ji povolim tak zustanou kotouče brzdit. A třmeny když se rozjedu pořád trochu brzdí. Díky za odpovědi. Zkusil bych rozebrat ty brzdový třmeny, pohybují se tam železný trny v hlinikovém pouzdře a tam to zoxiduje, pak po odbrždění se to nevrátí a pribržduje to pořád. Jinak jestli se dostala voda do lanovodů a zamrzá to, tak je vyměnit, jelikož stejně bude po nich, teď to zamrzne, pak zarezne ... Ručku zatahuju pořád, mráz nemráz, a žádnej problém ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Z 90% jsou to lanovody kup novy a vyměn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 na 90% poškozený ochranný bovden.Kup v Auto Kelly levné lanovody a vyměň je.Já je měnil na Golfu IV(To samé jako OI),stály oba cca 450,-kč a není s tím žádný problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Jak píšou ostatní, také požívám ručku několikrát denně i v zimě (i když stojí auto celou směnu v práci), tak přijdu, odbrzdím a jedu, nikdy žádný problém to Suchca: u tebe to budou určitě ty lanovody... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 ja tez pouzivam a musim - leda ze bych pod kola dal klin, ale to zas tak blbnout nechci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Proč musíš? Tobě to auto kvalt neudrží? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 ee neparkuji ted zrovna na rovince mel jsem favo, ktere uz melo dosti najeto. Na kopci s 1 kvaltem se neudrzel ani vterinu - proste na hovno komprese. Tady u octy je to snad gut, ale take casem komprese povoli. Neriskuji i na mirnem kopecku ci svahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Zdravím všechny, Mám problénm s neustálým zamrzáním lanovodů na mé Oktávce r.v.2000. Jakmile teplota klesne pod -3°C vytáhnu ručku a ráno když ji povolim tak zustanou kotouče brzdit. A třmeny když se rozjedu pořád trochu brzdí. Díky za odpovědi. Pises , ze "tak zustanou kotouče brzdit" mas tam kotucovu zad.napravu? Inak lanka som uz menil aj ja.Na Slovensku otazka 200Sk/kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 ee neparkuji ted zrovna na rovince mel jsem favo, ktere uz melo dosti najeto. Na kopci s 1 kvaltem se neudrzel ani vterinu - proste na hovno komprese. Tady u octy je to snad gut, ale take casem komprese povoli. Neriskuji i na mirnem kopecku ci svahu Aha, tak to jo. Já to praktikuju stejně jako ty. Když stojím na nějakém svahu nebo kopečku, tak dávám kvalt i ručku (jistota je jistota) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 No mně ručka nejde vůbec,ať je teplo nebo zima.. jak ji zatáhnu tak jde ztuha a jak povolím tak jde lehce jak by lanovody zůstaly vyset. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Hoďte sem prosím číslo výrobku - nemáme ETKU , konkrétně se jedná o lanovody na kotoručovou nápravu, děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Hoďte sem prosím číslo výrobku - nemáme ETKU , konkrétně se jedná o lanovody na kotoručovou nápravu, děkuji Snad je to ono ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suchca Vloženo 11. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Snad je to ono ? díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Swingal Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Teraz sa to stalo par krat aj mne, ale vzdy len na jedno koleso ... moze byt pricina ina? Asi vymenim tie lanovody ako radite ale nejde mi do hlavy ze len jedno koleso ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Mne to robilo len na pravej strane, ale vymenil som aj lave.Zaroven som aspon skontroloval oblozenie a bubny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Mam uplne stejny problem, staci zatahnout jen na par sekund pri teplotach pod bodem mrazu a celisti zustanou zakousle (pak az dojedu pekne to smrdi) a mechanik mi taky rekl, ze to bude nejspis lanovodama, takze vymenit. Jinak prednostne pouzivam zarazenou jednicku nez rucku A mam zkusenost z leta, kdy jeden kolega co mel OI 1.9TDi 66kW mel vzadu bubny a zatahl rucku a po 3ech dnech mu "zarezly", protoze prselo asi jeden cely den a pak to polevilo az dojela odtahovka a tahala ho na nakladak ... zajimave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 lanovody už mám za sebou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 A ja zase pod sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.