mira Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 kdopak by jel?dřív se nás sešlo dost co teď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 já nejedu... protože bych musel po cestě tankovat rofl... být to blíž a já nebýt na chalupě, tak bych přijel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Kdyby dobře dopadla zkouška ve škole, možná bych to mohl oslavit dobrým smykem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 kua, to je lákavá nabídka Míro! uvidím jak se vymáčkne najmis s jistou záležitostí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 jj, lákavá nabídka to je.....ještě však nevím v sobotu co a jak:( takže se uvidí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 v sobotu nemohu leda neděle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 8. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Tak to jste mě pánové nepotěšili...no uvidíte co a jak....máte čas si udělat volno do tý doby.... Vorel:ty jsi mě nasral nejvíc..takový krásný všehrab a ty to máš daleko... ....no odpouštím ti.. jinak vždy se nás tam pár seššlo....min 10aut....ale asi takovýhle srazy už nejsou co bývali....tak šup kdo další??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FackXxX Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Čauky, docela bych jel, ale je Vás na to nějak málo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 jak sem psal, budu vědět v pátek zda ano či ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Rád přijedu,už jsem to v Hradčanech testoval minulý víkend Ale kokám moc zájem není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Si myslím, že teď už to bude celkem zaježděný a hrbolatý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 ...tak nakonec, i když chut by byla, z rodinejch duvodu v sobotu nemůžu:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Si myslím, že teď už to bude celkem zaježděný a hrbolatý Máš recht,bude to přemrzlá oranice. Neni nad čerstvou peřinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 9. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2009 P2M:to ford zvládne Péto ale i tak proč se nesejít....ale už to není co bývalo...chtělo by to webku na Mimoňský letiště aby dávali ráno na čt2 na panoramě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 No už vloni se mi to s FRS nelíbilo, jezdit po tom udrbaným a zejtra stejně ni čas Míro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 (editace) Musíte to tu živit, aby téma bylo vidět je to tu dost schované. Možná se přijedu vyblbnout. Ještě mě napadlo, že by šlo jezdit v Panenským týnci. Což bych měl blíže jen námět pro příště. Zatím nebyla obleva takže by to nemuselo být tvrdé. Editováno: 9. leden 2009, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Si myslím, že teď už to bude celkem zaježděný a hrbolatý asi tak. Na sněhu je to fajn pouze první dva tři dny sněžení, teď to bude stát za prd. I když to auto nemám rád, tak na tomhle bych tam nejezdil. A navíc mám spousty práce práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Himlfixhergot, tak to nevyjde. A já se tááááák těšil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madcore Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Ještě mě napadlo, že by šlo jezdit v Panenským týnci. Taky mě člověče napadl ten Panenčák, hledal jsem, ale nic nenašel. Hned bych jel a mám to taky blízko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FackXxX Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Taky bych jel raději do Panenského Týnce. Jen tam to mam asi 160km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Tam by to bylo dobré tak příště, až napadne něco vymyslíme. Nevím sice jestli tam není závora, ale kámoš tam zná další přístupovou cestu polní jel tam takhle i na sraz bez placení. Teď jsem se byl trošku vyblbnout u nás na váze, ale nic moc ten sníh je fakt docela naprd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.