Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, jsem zde nový a tak mě nebijte ale nemohu najít co hledám.

takže jedná se o Fabii 2 HTP

1. Potřebuji vědět kde je řj centrálu slyšm relé ale nevim odkud. někde nad pedály.

2. Mám odpojit nějakým způsobem orig. centrál a dát dálku?

3. Nemá někdo nějakou fotodokumentaci? + schéma

Děkuji moc.

Upraveno od David2fabia

• Autor

Celý jsem to prohledal a něco se mi z toho určitě pomůže. Ale nemoh by ještě někdo shrnout připojení RJ CZKEY.

Na které piny to připojit v autě. Je to od TSS a na jejích stránkach je přímo návod na F2 s přípojnými body. Ten bych potřeboval, nemá někdo? Ke stažení jen po registraci a mě se jim registrovat nechce.

Mozes mi prosimta dat link na konkretne DO ktore mas, mozno ten navod zozeniem

Ja mít origo centrál, tak neváham a dam si origo vystřelovák a ne toto, uvidíš, za chvíli ti to popraská a budeš mít z toho akorát nervy v kyblu lol , vím o čem mluvím, mam ho doma :aggressive:

mas SZ

• Autor

--> Woody: Ten klíč na první pohled a omak vypadá dost pevně. Uvidíme no.

Upraveno od David2fabia

• Autor

Takže jsem dospěl k tomuto.

Tento manuál popisuje co který vodič dělá http://xman.skylan.sk/cz_key.pdf

A tento v příloze popisuje co kde připojit. Může na to někdo mrknout a říct mi ještě které připojit pro Odemčení zamčení? A co znamená CAN L a CAN H a co na ně připojit.

Děkuji.

CAN_SCHEMA_SKODA_FABIAII_06.pdf

• Autor

Supr tohle je paráda, takže mohu s klidem začít. Děkuji.

Tak a je to hotovo. Vše funkční. Děkuji za pomoc.

Upraveno od Blacky

• 1 měsíc později...

Tak už som dorobil DO MAXICAR 686 a mam taky problem že ked chcem odomknuť klučom tak to nejde, otvorim iba vodičove dvere a safe stale blika. Robi to aj vam alebo mam niečo zle zapojene ? A ešte otazka - mate niekto zapojeny aj kufor ? stači to pripojiť na ten hnedozeleny kabel alebo to musi isť cez rele ? Dojazd okien mi tiež akosi nejde... no tam je možno zly kontakt

• 7 měsíců později...

Dostal jsem DO MAXICAR 686, chci ho namontovat do Roomstra. Má někdo zkušenosti s montáží tohoto dálkovvého ovládání, zda je to složité a jestli nemá někdo nějaký podrobný návod.

Za odpovědí předem děkuji.

Ja mam namontovany ten maxicar 686, montaž nie je zložita, stači to pripojiť na tie miesta ktore su v tych papieroch vypisane. Pre automaticke zatvaranie okien pri uzamknuti treba ten kablik ale natiahnut do dveri na žltomodry kablik čo je na motorčeku sťahovania. Kufor som nezapajal, takže s tym neporadim.

• 2 měsíce později...

Já jsem si nechal dát CZ DO typ CL- 305Click. Je naše výroba a bylo mi doporučeno jako kvalitní. Uvidíme zatím šlape.

• 4 týdny později...

Mám FII a centrál na kľúč dá sa tam dorobiť diaľkové originál v servise??? Proste sa niečo pridá a ide to?? Díky

• 3 měsíce později...

Zdravim ,koupil jsem dálkové ovládání Keetec ,mám Roomstra s centrálem ,ale bez dálky.Chtěl jsem to připojit jak je u řadičky tlačítko na ovládání centrálu,ale mám strach abych něco nezkratoval.Jak to k tomu připojit? Díky moc

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.