MichalF Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Davon : to kazdopadne. Ale jinak holky moc hezky ... obe dve ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Foto už je, ale nahrávalo se pomalu. sem nechtěl zmenšovat fotky. a kdo říká že fotky bez uniformy nemám? :p tak nadhoď Lucii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Myslim, ze bracha, jakozto moderator pro pravopis by mel asi zasahnout a vysvetlit ti par veci Dane ty se dycky ukážeš když je pravopisná chyba, Jak to ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 budete-li hodní, dám sem nějaké foto Irenky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Davaj proutniku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Co znemena byt hodni? Jako treba nerikat ti ty casanovo??? Nebo jak? Soupej to sem, nikdo te premlouvat stejne nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 tak nadhoď Lucii To se přeci nedělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Kurňa Luďo. Nedělej vlny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Konkurenční firma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Ma husty cibule, co bobule? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 tak tady něco. Teď ale vážně, víc už sem nedám, mohlo by jí to uškodit v kariéře, má fajn práci, která se jí moc líbí, ale když tam nastupovala, tak musela co nejvíce na netu po sobě uklidit, už tak jsem sem něco hodil, když jsem toto nevěděl. Občas vezme i nějakej kšeft v modelingu, ale moc to nepřehání. Setkání po těch letech bylo super a docela emoční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Dneska ten modeling taky muze delat kazdej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 bys koukal, jaký nabídky odmítá... ale občas přecijen něco veme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Jak jí může fotka ve svetru a šále ublížit v kariéře? :-O To Davon: Prosím Tě zamázni obličeje u mejmkoleginím, ať jim to neublíží ve studiu a v kariéře. Přece jen tam sou vidět i jména... :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 Jak jí může fotka ve svetru a šále ublížit v kariéře? :-OTo Davon: Prosím Tě zamázni obličeje u mejmkoleginím, ať jim to neublíží ve studiu a v kariéře. Přece jen tam sou vidět i jména... :smich: :smich: tahle snad ne, jinak bych to sem nedal, ale jak jsem psal, byla požádána o odstranění všeho co kde o ní na netu bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Květen 2009 Sdílet Vloženo 10. Květen 2009 bys koukal, jaký nabídky odmítá... ale občas přecijen něco veme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 nabídku na prostředky proti inkontinenci bych taky odmítl. , to se ji nedivim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 (editace) Mimoň: Jakože kun tam bylo moře. edit: příspěvek byl pobuřující Editováno: 12. Květen 2009, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 :doh jo tak takovou buchtu co zde pises bych chtel na cely zivot, aby se mi za to ze se ji par hodin nevenuju, bo jsem jel za auty a ona se mi ocucavala s kdejakym hejskem na srazu, tak tu bych prokop.. sorry ale jina reakce na tvuj text me nenapada... cekas mozna tohle , ale bohuzel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 (editace) Nečekám nic jen jsem napsal co se mi stalo, že to bylo dobrý Ber to tak. Já tohle fórum beru trochu jako deník. Prostě jsem píšu. To zase zjednodušuješ to je prostě život. A život takový je. Kluk jí sere, nechová se k ní hezky zahýbá jí... a tak potká někoho jiného. Prostě jsme si rozuměli. Navíc to byla pusa na rozloučenou. Editováno: 12. Květen 2009, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Jo ok, vice k tomu nemam. Nic nezjednodusuji, jen rikam, ze bych ji prokop... Dele to rozebirat nebudeme, je to stejne na dlouho a nakonec debata o nicem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 (editace) proc, bajka o Zabiakovi kterak zasunul, muze byt zajimava to je ta dotycna v hen te riflove sukni ??? .| | .| | .| | .\ / Editováno: 12. Květen 2009, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 (editace) Davon: však v pohodě A ještě tady spy foto nějakých roštěnek. Editováno: 12. Květen 2009, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Mimoň: Jakože kun tam bylo moře. edit: příspěvek byl pobuřující Ta slecna v pruhovanem tricku ... NO.1 !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 (editace) Ne tu jsem nefotil. MichalF: Tady máš detail Má správnej americkéj úsměv Editováno: 12. Květen 2009, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.