Září 25, 200717 r kdy jste spolu skoncili,po nebo pred soutezi? Byls tam ? ted nejak nechapu? Jestlis taky byl na těch závodech..
Září 25, 200717 r kdy jste spolu skoncili,po nebo pred soutezi? Byls tam ? ted nejak nechapu? Jestlis taky byl na těch závodech.. o zadnych zavodech nic nevim,myslel jsem nejakou tu mis nebo v cem neco vyhrala
Září 25, 200717 r pavle přetlumočím: jsou dvě, jedna blondýna v růžovém svetru a druha jejiž háro už si nepamatuju, protože už jsem to zavřel,ale krátky vlas a zimní bunda ńo to teda díky škoda že nevím v jakém programu začernit oči bych vám také něco zajímavého přihodil z domácí sbírky
Září 25, 200717 r pavle přetlumočím: jsou dvě, jedna blondýna v růžovém svetru a druha jejiž háro už si nepamatuju, protože už jsem to zavřel,ale krátky vlas a zimní bunda ńo to teda díky škoda že nevím v jakém programu začernit oči bych vám také něco zajímavého přihodil z domácí sbírky Pošli mi to do SZ, začerním Ti je ve Photoshopu Upraveno Září 25, 200717 r od salam01
Září 25, 200717 r pavle přetlumočím: jsou dvě, jedna blondýna v růžovém svetru a druha jejiž háro už si nepamatuju, protože už jsem to zavřel,ale krátky vlas a zimní bunda ńo to teda díky škoda že nevím v jakém programu začernit oči bych vám také něco zajímavého přihodil z domácí sbírky Pošli mi to so SZ, začerním Ti je ve Photoshopu nebo to sem dej, on to pak někdo začerní
Září 25, 200717 r mě se to nechce zobrazit :-(( pavle přetlumočím: jsou dvě, jedna blondýna v růžovém svetru a druha jejiž háro už si nepamatuju, protože už jsem to zavřel,ale krátky vlas a zimní bunda Už by to mělo být ok, překonvertoval jsem to a vložil i v .jpg
Září 25, 200717 r kdy jste spolu skoncili,po nebo pred soutezi? Byls tam ? ted nejak nechapu? Jestlis taky byl na těch závodech.. o zadnych zavodech nic nevim,myslel jsem nejakou tu mis nebo v cem neco vyhrala No já s ní byl na jiných závodech, myslel jsem, žes tam byl taky Nebyl
Září 25, 200717 r pavle přetlumočím: jsou dvě, jedna blondýna v růžovém svetru a druha jejiž háro už si nepamatuju, protože už jsem to zavřel,ale krátky vlas a zimní bunda ńo to teda díky škoda že nevím v jakém programu začernit oči bych vám také něco zajímavého přihodil z domácí sbírky Pošli mi to do SZ, začerním Ti je ve Photoshopu A kdyby šlo o blondýny, tak můžu kromě očí začernit i cokoli jiného.
Září 25, 200717 r pavle přetlumočím: jsou dvě, jedna blondýna v růžovém svetru a druha jejiž háro už si nepamatuju, protože už jsem to zavřel,ale krátky vlas a zimní bunda ńo to teda díky škoda že nevím v jakém programu začernit oči bych vám také něco zajímavého přihodil z domácí sbírky Pošli mi to do SZ, začerním Ti je ve Photoshopu A kdyby šlo o blondýny, tak můžu kromě očí začernit i cokoli jiného.
Září 26, 200717 r kdy jste spolu skoncili,po nebo pred soutezi? Byls tam ? ted nejak nechapu? Jestlis taky byl na těch závodech.. o zadnych zavodech nic nevim,myslel jsem nejakou tu mis nebo v cem neco vyhrala No já s ní byl na jiných závodech, myslel jsem, žes tam byl taky Nebyl odpoved na neco jinyho,ale to nevadi
Září 26, 200717 r kdy jste spolu skoncili,po nebo pred soutezi? Byls tam ? ted nejak nechapu? Jestlis taky byl na těch závodech.. o zadnych zavodech nic nevim,myslel jsem nejakou tu mis nebo v cem neco vyhrala No já s ní byl na jiných závodech, myslel jsem, žes tam byl taky Nebyl odpoved na neco jinyho,ale to nevadi Nene, odpověď k věci, vím, že je vícemiss, ale byla teď na závodech horských kol, víš?
Září 26, 200717 r trošku dovnitř :-) A kua už se přiostřuje jen ta dále hoši To zas bude leckde večer
Září 26, 200717 r kdy jste spolu skoncili,po nebo pred soutezi? Byls tam ? ted nejak nechapu? Jestlis taky byl na těch závodech.. o zadnych zavodech nic nevim,myslel jsem nejakou tu mis nebo v cem neco vyhrala No já s ní byl na jiných závodech, myslel jsem, žes tam byl taky Nebyl odpoved na neco jinyho,ale to nevadi Nene, odpověď k věci, vím, že je vícemiss, ale byla teď na závodech horských kol, víš? v pohode
Září 26, 200717 r tak ještě další, jiná dírka,jiná majitelka :-)) Máš dobrý vkus! poslal jsem ti maila s fotkama
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.