Srpen 24, 200817 r kozi kozi a nikde kozi.....přidávám foto z dovolene to vypadá, že má dvě bradavky :-)
Srpen 25, 200817 r to mluvíš o tom, co chce Romario sekat??? tak daleko jsem ještě nedošel, ale jestli je to u Romaria pravda, tak to bych ho raději usekl
Srpen 25, 200817 r Kluci ale já ho nechci sekat i když je malý...i s malym kašpárkem jde zahrat veliké divadlo...
Srpen 30, 200817 r Kluci ale já ho nechci sekat i když je malý...i s malym kašpárkem jde zahrat veliké divadlo... Jsi asi neviděl ten díl Sexu ve městě teď nedávno co? Tam tohle "pořekadlo" vyvrátili...
Září 4, 200816 r Autor jo jo já tam byl taky.. škoda, že jsem jí nevyblejsknul při tom pózování.. to by jste se počůrali smíchy.. tak jsme s Michalem vyrazili za ní, jestli to nezopákne a ne..
Září 5, 200816 r Autor fotka s milenkou.... ale to sem asi nepatří, co? Upraveno Září 5, 200816 r od superfatty
Září 9, 200816 r Tak to je slušná nálož. Koukám že to bylo s nasazením vlastního života, když vidím toho jednoho borce vedle té slečny z kozama. A to se cení.
Září 9, 200816 r Něco jsou češky a něco cizinky. Většina fotek jsou focena na maximální zoom z bezpečné vzdálenosti lol Za těch 14 dní co jsem tam byl, bylo daleko více úlovků a když se vám tak fotky líbily, tak ostatní najdete tady http://hr.wz.cz/naplazi2008 P.S.: Já fakt nejsem úchylák :prc: , jen rád fotím :palec2: kor když je co
Září 9, 200816 r Tak jsem prohlídnul všechny fotečky a musim uznat že to je vynikajicí práce.To muselo být opravdu hooodně náročny.Jseš borec!
Září 9, 200816 r Byli tam take nekde holky a zeny s normalnimi prsy??? Tohle je des to co tam vystavuji!
Září 10, 200816 r Hezká sbírka Snike Koukám musíš mít i dobrý foťák s dobrým zoomem.... To já se svým kompaktem od Sony s 3x optickým zoomem bych dostal na tlamu hned po první fotce
Září 10, 200816 r Něco jsou češky a něco cizinky. Většina fotek jsou focena na maximální zoom z bezpečné vzdálenosti Za těch 14 dní co jsem tam byl, bylo daleko více úlovků a když se vám tak fotky líbily, tak ostatní najdete tady http://hr.wz.cz/naplazi2008 P.S.: Já fakt nejsem úchylák , jen rád fotím kor když je co Nejsi úchylák, ale sbírka solidní A na těch Tvých stránkách...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.