Září 22, 200816 r jezis nestezujte si a jestli chcete videt Bush tak jinam tady se z porezidentskeho narizeni budou davat jen oholeny..
Září 22, 200816 r Ok,tady je taková menší čárka...dnes ve znamení bez cenzury Upraveno Září 24, 200816 r od juke.box
Září 23, 200816 r Je to správná fanda do aut, za nehtama ji jde videt zbytky oleje, co pred touhle fotkou vyměnovala na své Octavii:-)))
Září 23, 200816 r tomu hovno rozumíte, semiš musí být Jsme tu samí slušňáci, tak snad to nikoho neurazí... nejak to nevidno ale slusaci to sme, asi... Upraveno Září 23, 200816 r od misom
Září 23, 200816 r jezis nestezujte si a jestli chcete videt Bush tak jinam tady se z porezidentskeho narizeni budou davat jen oholeny.. Jsem rád prezidente, že jsem se Ti tefil do gusta
Září 24, 200816 r Ok,tady je taková menší čárka...dnes ve znamení bez cenzury teda až na ty nehty to byla někde na zahradě ne??? a pak si špatně umyla ruce
Září 24, 200816 r Jsem rád prezidente, že jsem se Ti tefil do gusta jojo s hanickou se trfic do me vzdycky, prsa sice zvladam radsi mensi ale jinak zbytek je presne dle meho prezidentskeho smuchu
Září 24, 200816 r jinak tu pani od oleje uz nejde stahnout a ty penisy priste ani nemusime ne, i kdyz sme slusnaci
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.