Listopad 16, 200816 r tak jste mně donutili pohrabat a prohledat. Tady něco staršího data. Chcete víc?
Listopad 16, 200816 r TomasB:nic moc to taky netvrdím, prostě bývalá kolegyně A hodně piva. BTW, co by jsi čekal jak bude ženská ve dvaapadesáti vypadat? Na svůj věk brutálně zachovalá a udržovaná. Ale jen kolegyně. Upraveno Listopad 16, 200816 r od TomasB
Listopad 17, 200816 r Seler: Tak ta je luxusni..Zadecek,svalnaty zada,kozicky...Videl bych to,ze je asi celkem malinka,drobounka,co...? Vubec bych se nezlobil jeste za par fotecek...
Listopad 17, 200816 r a přece jsem nějakou kolegyni objevil nafocenou Ty voe co to cigaro ? Ty si řepan !!!
Listopad 17, 200816 r txy jo ted to tady ma docela stavu po delsi dobe...hanicka je ted potiseji tak to tady seler pekne rozehral
Listopad 17, 200816 r je to stará záležitost, přenášený z klasický foto do digitálu, tak kvalita foto na hovno, ale stačí
Listopad 18, 200816 r seler, romariooo: luxus chlapci jen to sem perte po velkém,ať tady není zase jen debata
Listopad 18, 200816 r Hele mám nápad.Vemte nějaké ty baby na besídku,opijte je rohlíkem a pak vyfoťte,ať se to tu hejbne
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.