Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

ale ne, já umyju auto, hodím ho do garáž , sednu k netu a soutěž o nejšpinavější auto,sakra :angry: :angry: :angry: :angry:

Editováno: , autor: reddy
Vloženo

Kluci: fotky jsou super ale pořád nikdo nemá na tu střibrnou OI RS co má bahně na střeše..ta bezkonkurečně vede už od té doby vložení fotky.P.S chudák Scája...kdepak ted asi je? :)

Vloženo
Kluci: fotky jsou super ale pořád nikdo nemá na tu střibrnou OI RS co má bahně na střeše..ta bezkonkurečně vede už od té doby vložení fotky.P.S chudák Scája...kdepak ted asi je? :)

Nekde zapadnuty v poli. lol:smich:

Vloženo

Vzivote bych nerekl, ze JA! (blazen co kazdy vikend jaro,leto,podzim ... pucuje auto cca 4h o vikendu) bude mit zasr.... auto, ovsem nafotim ho ted a hodim sem.

P.S. umyvat ho ted v zime pri teplotach pod 0stupnu nebudu (lak docela trpi) a navic jsem voskoval (s teflonem) cca pred mesicem kdyz bylo jeden den nad 7stupni a "povlak" by mel vydrzet do jara :)

Jinak Davone myslim, ze paradoxne na tmavych je to videt nekdy vice nez na svetlych ... ale ta zluta je vyjimka :smich:

Vloženo

Jinak dnes jsme se vrátili z hor a musel jsem to dát na ruční wapku.Už nebylo vidět ani přes boční okýnka.

P.S střibrná RS má výhodu že je stříbrná! KKDybych měl na černy metalize bahno tak to nebude ani vidět! :smich: To neni fér! :help:

Vloženo (editace)

Jestli bude takovy pocasi porad tak to nebude cisty ani jeden den :p a hlavne tady v Brne je sajrajtu vsude kam se podivas ... a to jsem dnes jeste musel utirat SPZtku (nelibi se mi kdyz ji ma nekdo tak zasr... az je necitelna).

Editováno: , autor: Zdenal C.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...