reddy Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 (editace) ale ne, já umyju auto, hodím ho do garáž , sednu k netu a soutěž o nejšpinavější auto,sakra :angry: :angry: Editováno: 18. leden 2009, autor: reddy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Dastax: jseš na tahu...chlape! Scaja a zbytek prasátek netrpělivě čeká... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 (editace) Pozóóór předbíhám !!! , Editováno: 18. leden 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Romariooo: coo? Ho mám znova zašpinit? Nééé I když ono teď už je, ale tak nějak nomálně špinavý....uvidíme co z toho vyleze dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Momentálne síce mám auto skoro čisté, len trochu soli sa na ňom nájde, síce tu už tie foto sú, ale takto vyzeralo keď bolo zatiaľ najšpinavšie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 tiez som nasiel jednu mobilovku... inak v kufri mam 6 vriec zrna. sused ma poprosil ci mu to neodveziem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Foceno bohuzel MDA, takze kvalita na ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Kluci: fotky jsou super ale pořád nikdo nemá na tu střibrnou OI RS co má bahně na střeše..ta bezkonkurečně vede už od té doby vložení fotky.P.S chudák Scája...kdepak ted asi je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Kluci: fotky jsou super ale pořád nikdo nemá na tu střibrnou OI RS co má bahně na střeše..ta bezkonkurečně vede už od té doby vložení fotky.P.S chudák Scája...kdepak ted asi je? Nekde zapadnuty v poli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Všechno vidím, všechno slyším!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Jeste bych to asi rozdelil na svetla auta a tmava auta... NA tmavsich je o dost mene videt spina, nez na napr. zlutych RS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Nebo na žlutá auta a ostatní auta....... ..ty s těma žlutýma se musí víc snažit, viď Skajo tak co, zejtra jedeš na pole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Všechno vidím, všechno slyším!! Skajo......uz vim,a chapu tvou poznamku ,u fotky z exkurze v MB Koukam ze jsi vyhalseny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 a potom ze TDIcka su traktory... hovno, dastaxova RS je traktor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Tak jak to s Váma vypadá? Kdopak vede? Už někdo trumfnul střibrnou RS??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Jedine, ze bych zabehl do Sherwoodu, posbiral nejaky psi shitke a natrel si to na auto, pak bych mozna vedl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Vzivote bych nerekl, ze JA! (blazen co kazdy vikend jaro,leto,podzim ... pucuje auto cca 4h o vikendu) bude mit zasr.... auto, ovsem nafotim ho ted a hodim sem. P.S. umyvat ho ted v zime pri teplotach pod 0stupnu nebudu (lak docela trpi) a navic jsem voskoval (s teflonem) cca pred mesicem kdyz bylo jeden den nad 7stupni a "povlak" by mel vydrzet do jara Jinak Davone myslim, ze paradoxne na tmavych je to videt nekdy vice nez na svetlych ... ale ta zluta je vyjimka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr07 Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Tak já určitě netrumfnu,ale zdá se mi špinavá i ta moje.Prý,že na této barvě to není tolik vidět.Není,ale s... to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Když je mokro tak to jde...neni ta špína tolik vidět ale jakmile jsou suchy silnice...tak to potom je megamazec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Jinak dnes jsme se vrátili z hor a musel jsem to dát na ruční wapku.Už nebylo vidět ani přes boční okýnka. P.S střibrná RS má výhodu že je stříbrná! KKDybych měl na černy metalize bahno tak to nebude ani vidět! To neni fér! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cooco69 Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Pozóóór předbíhám !!! Pane Hrábě - To by se jeden poblil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Máš pravdu zítra to napravím páč mě už se to taky nelíbí a konkurovat SKAJOVI nechci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Nenechte se nikym ovlivnovat!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 No jestli bude takový počasí dál jako že asi jo, tak to bude stejně čistý jenom do příštího weekendu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 (editace) Jestli bude takovy pocasi porad tak to nebude cisty ani jeden den a hlavne tady v Brne je sajrajtu vsude kam se podivas ... a to jsem dnes jeste musel utirat SPZtku (nelibi se mi kdyz ji ma nekdo tak zasr... az je necitelna). Editováno: 18. leden 2009, autor: Zdenal C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.