olisoft Vloženo 7. Září 2009 Sdílet Vloženo 7. Září 2009 Tak sa pozri na http://www.skodaforum.sk/zoznam-tem.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petronelek Vloženo 9. Září 2009 Sdílet Vloženo 9. Září 2009 Zdravím, chtěl bych si na 1,6ku taky pořídit origoš koženou řadící páku. Chtěl bych se zeptat jestli jde ke stávající manžetě namontovat jen kožená rukojeť nebo si musím koupit i novou manžetu. Podle fotky se mi zdá, že ta kožená rukojeť není černá ale spíš šedá, což by k té původní černé manžetě asi moc nesedělo. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 Prosim prosim,nechce se mi zakladat nove tema... Mam radicku z RSa... ale nesedi to na ten kolik,s tim sem pocital. ale ted nevim jak na upravu,kdyz sem to koumaql,tak sem zjistil ze to budu muset vyvrtat a upravit..pokud ma nekdo navod nejaky dobry,dejte prosim vedet... ja hledal v tematech ale nikde neni presny popis..prosim... Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 Ak mas 1.6ku a radicku na uzky "klacek", tak to tu kdesi bolo popisane. Musis vyrobit vacsiu dieru. Tusim to ciastocne vylamal a ciastocne odvrtal ten, co to tu uz pisal. Najlepsie pouzit potom origo radicku a vnutro z nej vlepit do tej RSovej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 Mno to bude ejste zajimave... Vim ze to delal petrkocur , mel 1,6 a daval tam z RSa..nejak to jde,alep rave hledam ,jak..kdyz sem to rozebral,zjistil sem ze to nebdue tak jednoduche, pac je tam takovy plast co drzi tu kuzi u paky...no bude to zajimave... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urna_ Vloženo 10. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2009 Mno to bude ejste zajimave... Vim ze to delal petrkocur , mel 1,6 a daval tam z RSa..nejak to jde,alep rave hledam ,jak..kdyz sem to rozebral,zjistil sem ze to nebdue tak jednoduche, pac je tam takovy plast co drzi tu kuzi u paky...no bude to zajimave... poradim ti prodej ju a kup si primo upravenou na 1.6 jak sem to delal ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 Prevrtat rs radicku,z origo 1.6 ten maly kusok co drzi kozu odrezat a je to,ziadne lepenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 (editace) Hele chlape já sem to dělal. Normálně ty packy který správně drží klacek uřízneš pilkou (stačí ruční na železo - jde to samo) a pak si to upneš do stolní vrtačky a vyvrtáš podle osky. potom naneseš chemoprén a prcneš to na řadící páku a vymalovaný. Řadička drží fest, když budeš chtít vydělat, prostě to ukroutíš. to nalepení origo do rs řadičky: hele to nebude tak jednoduchý, ale je to dobrej nápad. osobně bych měl největší strach z toho, že to vyfrézuješ (odvrtáš) dál a pak poškodíš vch řadící páky. muselo by se něžně ale zase jak to dostaneš z té původní origo? toť otázka.. Editováno: 10. Září 2009, autor: brc.majkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 Ja uz tu starou rozkuchal..je to takovy velky plast,ale ted to cele obrusuju,abych to mohl pichnout do te RS:-(((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 (editace) brc.majkl Editováno: 10. Září 2009, autor: peterkocur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 10. Září 2009 Sdílet Vloženo 10. Září 2009 to kocour: já vím, je to polovičaté řešení, ale svůj účel to splní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 11. Září 2009 Sdílet Vloženo 11. Září 2009 Tak mam to rozdelane podle petra,tak to chci dneska vyzkouset,ale nekde se mi zakutalel ten sroubek nahore co drzi ten klacek s pruzinou...kua Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masserr Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 (editace) Zdravím, mám jednoduchý dotaz. Budu mi pasovat hlavice (viz odkaz) do OI TDI aniž bych musel nějak upravovat manžetu (průměr, tvar..)?? Manžetu tam chci nechat původní, takovou tu obyč z koženky nebo co to je.. Díky za reakce http://www.aukro.cz/item741949348_kozena_r...avia_nafta.html Editováno: 6. Říjen 2009, autor: masserr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 masserr: mela by pasovat, ale 999 jenom za hlavici je docela sila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masserr Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 (editace) masserr: mela by pasovat, ale 999 jenom za hlavici je docela sila... Díky. Já jí koupil z perforované kůže jen za 600Kč, to se mi zdálo jako dobrý kup.. Editováno: 6. Říjen 2009, autor: masserr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 Tohle neni ale na 1,6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masserr Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 Tohle neni ale na 1,6 Jo, psal jsem že to mám na 1,9TDi..nechtěl jsem kvuli takovej blbině zakládan nový téma, tak jsem to prsknul sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.