krozo Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 (editace) Aaaaa uz se z toho vykrucujes... Pokud to nevydrzi 14 dni, tak kupujes 50ml ty brecky, ok? ? no jasny, sem toho anTonina koupil na zkousku v tescu - vazne zasejc drahy vonafky pro auto? - nejsem magor a bejvalka to dlouho a horko tezko rozdychavala ze sem autu koupil vonafku pentadius: myslim ze "COOP" Nightflight je to pravy Editováno: 24. leden 2009, autor: krozo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Jak jsem rikal, do zlutych aut jedine neco ceskeho, do RS jedine Pitralon :D Jo a nebo živé květy (nikoliv Květy) krozo: Asi použiji ten Windsor LUX od Alpy Zítra to zkusím s tím stříknutím do ofuků ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 no já používám vůni(granule) do vysavače.Mám je v ubrousku a dal jsem je na výdech a voní pěkně a mě to vyhovuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 to sem zas neslysel ja...vyfot to, ukaz to, pochlub se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 No jsou to granule do vysavače.Dal jsem je do papírového ubrousku,aby to bylo prodyšné a zasunul jsem to do prostředních výdechů.Osobně by jsem nemusel,žádnou vůni,ale toto my vyhovuje.Ty lahvičky a stromečky jsem vůbec nechtěl i když ten škodovácký mi voní pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Napadlo me to co davala manzelka do vysavace kdyz jsme meli sackovy... Ususila pytlik caje, nakapala vuni v tech lahvickach vonne oleje, napr. vaniklka, eukalypt a povesit si to na zrcatko, coz? Myslim, ze jen tak nekdo nevozi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Ja používám vůni do vysavače /vypadá jak babské tampony / a dávám je do kabinového filtru co je pod nohama spolujezdce. A přilepím ho obostranou páskou, aby nelítal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.