Leden 25, 200916 r kdyžtak na podrobnosti přes el.instalasi se ptejte DIAGNOSTIKA,ten je mistr přes el. játu moc nechodím,on vám kdyžtak odpoví vaše dotazy,(nejak to nestíhám)
Leden 26, 200916 r Vypadá to velmi dobře, jak to tak vidím tak bude v Karolínce zákaz vycházení Jsem zvědavý na první jízdy.
Leden 31, 200916 r A jak, nemáte nějaký videjko nebo něco? Zajímá nás to ... tak video ještě ne.když to srovnám s RS tak tohle je spíš plynulejší jízda.RSo přeřadíš trochu těto zatlačí a pak nic,prostě jedeš,zato tohle tlačí pořád.160 jetam hned,a vůbec to nepřipadá,stačí dát plný a jeto jak rs na dvojku,prostě zátah a neskutečné brzdy.s RS jedeš 200 a pomalu zrychluješ,tohle doopravdy tahá,žádná díra,rychlosti jsou kapku delší a řazení je na můj vkus až moc pohodlné a plynulé,něco jako variátor
Únor 1, 200916 r Parada, doufam, ze s tim prijedes na nejaky sraz :-P Upraveno Únor 1, 200916 r od Michal K.
Únor 2, 200916 r tohle auto moc po srazech nebude jezdit(možná vyjímka RS club) kdybych měl zajem udělali by jste mě to taky ??
Únor 2, 200916 r Kdyby byl vážný zájem a nebyl by problém v penězích,tak ano. Už se jezdí,video pouze z fotáku bude za chvíli....
Únor 2, 200916 r To je ovsem parada. Jste fakt borci chlapi, smekam! Musim utrit slzu, jak slysim ten zvuk, to neni jak to moje chrochtadlo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.