NNNTomas Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Jasně, sorry, je to tak. Já už přemýšlel na těma mými 50mm (ale tys psal vlastně o 100mm = cca 260mm délka), a nad použitím případně dvou kusů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 28. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 (editace) hosi takze repro mam hotove, ted jsem koupil kompletni set kabelu na pripojeni zesilovace ale nejak jsem steho magor...mam tu zesilovac 800w a tu prikladam fotky z jedne i druhe strany zesilovace i foto kablu co jsem koupil...a nevim jak co a kde zapojit a jeste jeden problem mam..mam radio Pioneer a nanem nemam RCA vystup nekde sem cetl ze to jde zapojit i bez neho kdyz mam na zesiku High vstup...jak to tedy je prosim? Editováno: 28. Červen 2009, autor: djgigi05 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 29. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 hosi co nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 (editace) Tož to sú kabely jak k míchačce No je to tak jak říkáš... a máš "high" vstup? Jestli ne,tak...buď dokoupit ten "převodník" nebo vyměnit rádio a nebo jiný zesík... ;-) Zprava: Zapojíš "+" od baterky, vedle "-", a pak spínaný vodič"+" (-tj. myslím ?modrý? vodič od autorádia který spíná výsuvnou anténu, apod.) A repro připojíš jeden pár z těch dvou výstupů ( případně jestli to umí můstek...?) Hlavně to všechno "pořádně" prodrátuj... Editováno: 29. Červen 2009, autor: NNNTomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 29. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 (editace) Tož to sú kabely jak k míchačce No je to tak jak říkáš... a máš "high" vstup? Jestli ne,tak...buď dokoupit ten "převodník" nebo vyměnit rádio a nebo jiný zesík... ;-) Zprava: Zapojíš "+" od baterky, vedle "-", a pak spínaný vodič"+" (-tj. myslím ?modrý? vodič od autorádia který spíná výsuvnou anténu, apod.) A repro připojíš jeden pár z těch dvou výstupů ( případně jestli to umí můstek...?) Hlavně to všechno "pořádně" prodrátuj... podle toho co mam nanem psane tak by tam mnel byt ten High vstup...tu mas foto.. a to zapojeni...na baterku..mam pripojit plusovi i minusovy?..nekde jsem koukal neco o zemneni..jak to stym je? Editováno: 29. Červen 2009, autor: djgigi05 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 (editace) Tak to budou ty zakrytovaný cinche. Zem auto žádnou nemá, jelikož je od země izolovaný - gumama:) ...řikaj "zem" myslej tím "-" pól baterie - ten chytneš někde na kasli, třeba pod šroub zadního pásu, apod. - hlavně očistit, obrousit pod šroubem lak/barvu musí to být přímo na "železo" -tj. pořádně vodivě spojený, jinak ti budou ty tlustý kábly k hov... PS: "A kapacitátor woe nebude? " Editováno: 29. Červen 2009, autor: NNNTomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 29. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 a jak to na ti cinche zapojim? normalne z kablu co mam natahnute k zadnim reprakum?no jo diky za info...zatim kapacitor nemam nejak mi to financne zatim nevychazi..dovolena a tak zatim nejak bez kapacitoru... a jak to tedy zapojim cele? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 když nemáš na rádiu RCA tak cinche zapojíš na HI-LOW adaptér...a ten připojíš na výstupy zadních repro... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 30. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 A je nato treba tahle redukce nebo to pujde i bez teho pripojit na high? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 (editace) Bez krabičky ne..., protože teď jsem si tu fotku rozklikl a přečetl i popisky ... ty nemáš high input. Je to jen sig. vstup, máš to tam i psáno 350mV/2V - což obyč RCA...a low-myšleno asi basy/středy, high-výšky. Co máš za rádio? Editováno: 30. Červen 2009, autor: NNNTomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djgigi05 Vloženo 30. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 radio mam PIONEER DEH-2000MPB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 popřemýšlej... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz...Alpine-CDE-101R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 1. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2009 Osobně bych taky radši koupil nový rádio, než dát 500,- za tu prznící krabičku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.