Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím všechny, mám 1,9TDI výbavu komfort, originální dálkový centrál s vystřelovacím klíčem, mám jen jeden a ten ještě blbne. Když si koupím nové ovladače, dají se nějak jednoduše nakódovat s mým autem?

Vloženo

ježíš neřeš to a zajeď za nějakým,kdo má VAG.Už vidím,jak budeš škodovce solit 2000 za zámek na tvůj klíč.nebo klidně ti za 400 pošlu funkční vložku zámku s klíčem,jestli chceš.

Vloženo
ježíš neřeš to a zajeď za nějakým,kdo má VAG.Už vidím,jak budeš škodovce solit 2000 za zámek na tvůj klíč.nebo klidně ti za 400 pošlu funkční vložku zámku s klíčem,jestli chceš.

Asi kdybych si chtěl zajet do škodovky, tak sem nepíšu.... Ale vložku s klíčem už mám, tak se do toho pustím...

Vloženo

Proč by to mohlo jít jednoduše , když to opravdu můžeš udělat složitě. Aspoň kdybys napsal odkud jsi tak ti to někdo kdo má VAG v okolí udělá a nic se zámkem nemusíš vymýšlet. Cosby ti to snad napsal. Ty jsi to nepochopil?

• o 2 roky později...
Vloženo

Zdravim,

potreboval by som sadu zamkov na Octavku 1 a k tomu kluce vyskakovacie aj s dialkou.

Cena?

pripadne ak by mi to tam niekto vedel aj nahodit rovno.

Cosby pls porad.

Dikes

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...