Publikováno Leden 26, 200916 r Dobrý den chtěl bych poradit,mám octavii laurin&klement combi r.v.2001....Problém mám v tom,že jsem nedávno nemohl nastartovat s tím,že jsem měl vybitou baterii ale přitom baterie je nova asi půl roku stará.Tak jsem to zkoušel nastartovat přes kabely a podařilo se,tak jsem to odvezl k elektrikáři a ten zjistil,že mám vadnou řídící jednotku comfort systému,že ta brala více amperu než je třeba...Tak jsem koupil řídící jednotku a jezdil jsem asi tři týdny a jednoho dne jsem opět nenastartoval....můžou mi řídící jednotky centrálu nebo zámku brát více amperu a způsobovat vybití baterie když je auto v nečinnosti a stojí.Díky za odpověď....
Leden 26, 200916 r na komfortku je napojeno spousta věcí.musíš zjistit,co ti to dělá.Hodně dost stropní lampička.I kdfyž nesvítí,bývají ve zkratu.odpoj ji a změř odběr
Leden 26, 200916 r Pokial su riadiace jednotky v poriadku, urcite nesposobuju vybitie akumulatora- ak nefunguju spravne akumulator vybit mozu.
Leden 26, 200916 r Autor nemám dost zkušeností s elektrikou pojedu za tím elektrikářem a řeknu mu to jestli to může proměřit,jinak když vytáhnu pojistku celého comfort systému tak to nevybíjí,ale to zase nepoznám co to způsobuje...
Leden 26, 200916 r Musíš odpojovat vše co je na tom napojene.začal bych stropní lampičku-úplně odpoj konektor
Leden 30, 200916 r Presne takto odchadzali baterky aj na starych škodovkach. Osobne moj Rapidik takto vyslahaval baterku pravidelne. Tyzden mi trvalo kym som nasiel ten skrat. Nuž boli to moje auto-začiatky. Odber na baterke v klude bol nenormalny. Ufff som si len trosku zaspominal.... na posledne poriadne Škoda auto
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.