Eugen Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 To je sice pravda že přes den to bude vidět špatně,ale když budeš mít dodělaný denní svícení tak ti zadní světla stejně vůbec nesvítí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny.46 Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 No to neoslňujou protože jsem tam dal rozptylový.Není to tak jasný světlo jako normální žárovky a taky to C není tak výrazný.Je to focený mobilem zkusím vzít foták a vyfotit to dik, pockam na foto planujete denni sviceni, kam ho umistite ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 Tak jsem to vyfotil foťákem.Je to stejná fotka jako na první stránce.Dole rozptylové diody nahoře žárovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matth Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 ja mel tyhle http://www.xenony.cz/originalni-dily/led-d...ouvlaknova.html , ve svitivosti nebyl az takovy rozdil (svitily o neco mene a svetlo bylo pres lampu zabarvene vice do oranzova), ale mel jsem je v brzdovkach a po chvili mi to zacalo hlasit ze je spatny brzdovy spinac. (musel by se tam dat zrejme nejaky odpor) tak jsem tam dal z5 zarovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 tak už mám v zadních světlech červené led diody od superfatyho jsou to ty s 5 diodami a přikládám fotku s nimi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 To uz zacina vyzerat dobre. Skus este porovnat tieto led so ziarovkami. To asi uz nebude az taky rozdiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 protože tam jsou červený diody tak to má lepší světlo než normální žárovky u kterých to je malinko jiný světlo.Až bude čas tak to zkusím porovnat se žárovkama na jedný straně a hodim zase fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Tak zima je pryc. Kdo mate LEDiody od SF, stale drzej? Me praskla ta jedna za 32,50Kč, takze zvazuju ze bych Roberta o jeden par "odlehcil" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Zádrhel , mám od roberta komplet ( parkovacky , stropni lampicka 3x , kurf ) vsimnul sem si tak po 3 mesicich jezdeni ze ledka v kufru sviti imrvere i kdyz auto zamknu sviti letka porad, nevim jsetli to neni jako u stropni ze zhasne treba po chvilce , to netusim. Takze sem ji prohodil zpatky na obyc zarovku - neresil jste nekdo tento problem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Já mám v kufru taky led diody od SF a po nějakym času zhasne(myslim,že to je 30 minut)tak to neřešim i když mi vadí že ten kufr je osvětlený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 No tak jestli zhasne tak to resit nebudu...... fatty rikal ze na to hodi voko zejtra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 taky jsem na to koukal poprvý jak blbec,ale stejně jak se zavře kufr tak se sníží o něco světlo z tý diody,ale uplně nezhasne a právě po nějakym čase zhasne úplně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thoms Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Chlapi to už je jako v amerických autech, který se daj otevřít zevnitř kufru... To světlo se zháší až po chvilce, aby se v případě, že tam někoho zavřete, mohl alespoň zorientovat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal N Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 No já jsem zákazník jednoho velkoobchodu a teď mi přišlo tohle. Netuším ale jaké má O2 patice v různých žárovkách, takže ani nevím jestli tohle může někomu pomoct. Nicméně to sem dám, co kdyby.... Kdyby to tedy náhodou bylo k ničemu, tak se omlouvám. LED.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
athlon Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Zdravím všechny. V poslední době vidím čím dál tím více Roomsterů, kterým nesvítí ty koncové "céčka" celé. Někomu třeba jenom spodní část, jinému spodní i prostřední atd. Kolik tam vlastně je žárovek v jednom světle ? Tři ? Šest žárovek na dvě koncové světla se mi zdá trochu moc. Jaký mají odběr ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 jestli je to jak ve Fábce, tak tam budou dvě, tři se mi zdá že u je hodně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 31. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 V Roomsteru jsou 2x5W žárovky na každém koncovém světle. Ale třeba taková OII má 4 potkávačky na jednom koncovém světle (2x3W a 2xdvouvláknovky). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 jjj je to tak 2x zarovka v R. a taky uz se mvidel dost lidi, co je maj popraskany. Mno holt to tak casto nekontrolujou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 já podle toho, co jsem odpozoroval, bych řekl, že tam jsou jen dvě Nesvítí vždy jen polovina ... nebo nic:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonidas Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 Mohli by ste mi poradit kupil som si tie led diody namiesto parkovacich svetiel ich chcem dat do fabie a mam taky problem ze nemozem sa dostat a vytiahnut tie stare parkovacky hmm su v takom tunele pristup je velmi zly ako sa to da odtial dostat?Na starej fabie mi to slo bez problemov a v tejto novej mam problem aj ked taham za kable nechce to ist. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 musíš tahat víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonidas Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 Myslis za tie kable neutrhnem to?Ci sa to s kombinackami ma chytat ach ani na jednej strane mi to nechcelo ist. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooeell Vloženo 17. Červen 2011 Sdílet Vloženo 17. Červen 2011 (editace) máte někdo foto led diod v parkovačkách,nebo našel se tu už někdo,kdo dal u FII ledky do denního svícení?Za 14 dni budu mít FII facelift a chtěl bych to koupit,než ji budu mit doma. A ještě jeden dotaz,FII facelift sportline má už bílé podsvícení budíků? Editováno: 17. Červen 2011, autor: nooeell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 22. Červen 2011 Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 ano vlastnim Sportline a mám bíle podsvícené budíky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 22. Červen 2011 Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 já mám taky bílé podsvícení budíků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.