traveller Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 http://www.disappearing-car-door.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Podle mě je to kravina , nevím jestli by se tak zlomili v prahu. Je tam maly uhel, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Nekde se o tom bavili,ze to je opravdu funkcni Je to nejaka folie nebo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Super! Jen by mně zajímalo, jak by dopadl boční náraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Nekde se o tom bavili,ze to je opravdu funkcni Je to nejaka folie nebo co Kurňa hadraplán aneb poslední model Welorex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Co výztuhy bych si tam dovedl představit, ale já bych to nechtěl ani náhodou, když si představím, že by bylo při otevření dveří vidět ten bordel co mám v autě... : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madcore Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Zase by nebyly omlácené dveře na parkovištích a už bych nemusel rozdávat hlášky typu "Proč s tím tak mlátíš" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 peknyx,ale nedovedu si to na svym aute predstavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Asi by sa dost tazko vrtalo v dverach pri nejakom tuneni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 blbost, hovadina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 jo a kdyby byl slejvám tak než to zavře tak ti tam nachčije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 no to je dobrá chujovina......zajímal by mě výsledek crash testu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 fakt blbost a je vidět, že debilní amíci vymyšlejí kokotiny, místo toho, aby řešili důležitější věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 tachnicky zajimave ale... hlavne kdyz leje, fouka vychr s bordelem - no to bych nechtel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.