mole.first Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 (editace) Pro někoho zpestření, pro někoho akce roku. III. EDT & Skodahome.cz sraz se bude konat 8.května v Doubí u Turnova. Tak vy, co o svátku makáte, si koukejte vzít volno, tady nesmíte chybět! Program srázku: 13.00 sraz v Doubí u Turnova v areálu Kulturáčku 15.00 Spanilá jízda Doubí - Turnov - Malá Skala - Doubí 17.00 Start soutěží Těšit jste se mohli na soutěže "O nejhezčí vůz" (volí účastníci srazu) a "Výměna kola na čas" Vrcholem večera pak byla Soutěž o cenu EDT, jejíž porotě předsedal šéfredaktor časopisu Autosport & Tuning! Ceny do soutěží jsou v celkové hodnotě 15.000 Kč. 19.30 vyhlášení vítězů soutěží 20.00 - 01.00 Večerní párty s DJ Paolo v průběhu večera vystoupila břišní tanečnice Simona Zůčastnilo se celkem 51 vozů, a cca 130 lidí. Fotogalerie: Sethovi fotky Honasovi fotky Najmisovi fotky Hrábě gallery JasteRovi úlovky Editováno: 11. Květen 2009, autor: mole.first Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 já to vemu jako zpestření a asi bych dorazil, jsou to ale ještě 3 měsíce a může se stát plno věci co mi v tom zabrání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 no tak o tom to termínu téměř na 100% dělám oslavu 30. narozenin u mě na chalupě!!! takže já tam nebudu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 29. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2009 vorlajz: nechceš to přesunout na sobotu? a v pátek v pohodě stíháš srázek. takže pohoda, domluveno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 jak už sem psal do EDT, přijedem taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 (editace) casove daleko ale snad to vyjde, je to "tajne" misto stejne jako posledne? Nechci tentokrat opet zafunet svetla takze bych si rad udelal rezervaci v tom penzionu nebo co to tam je. Kdyztak potvrdte pres SZ <;o)) Editováno: 29. leden 2009, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 vorlajz: nechceš to přesunout na sobotu? a v pátek v pohodě stíháš srázek. takže pohoda, domluveno nn... já plánuju velkou akci, takže ten pátek určitě nikam nepojedu! sry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Kurňa klucí a cholky, jen nevím jestli tento "prodlouženej weekend" nepojedeme s Romulátkem na výlet na Šumavu,¨ bo už jsme zaplatili zálohu to all: to se teda vyvrbuje coo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 pentaku, kam jedete? dej tip ! díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 nezapoměli jste na mého bratra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 30. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Ol@f: stejné místo to není. Horší je,že o penzionu v té obci nevím, ale zkusím něco najít. Jinak ubytování ve stanu a nebo v kulturáčku na podlaze Bumblik: zapomněli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 proč sem na seznamu když ještě ani sám nevím, jestli se zúčastním? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Tak je to ještě daleko...rád se zučastním,pokud to bude možný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 a ja zase na seznamu nejsem, ačkoliv doufam, že se zůčastním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 30. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Tak všechno opraveno. Kdo už teď ví, že nepřijede, ten má ještě čas si to rozmyslet Co se týká Dakieho, tak doufám, že si to rozmyslí, ale musíte mi všichni pomoct ho přemluvit, však on vyměkne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 (editace) Krásné krásné.....sice své 30tiny slavím až o dva víkendy dál,protože jsem o pár dní mladší jak p.Vorlík tento víkend nemohu protože musím co???být opět v práci!!!!!!!!!ale zkusím výměnu:-)tzv.výměna mezi kolegama ...... Editováno: 31. leden 2009, autor: mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Je to ještě daleko, ale když to půjde rádi se zúčastníme a doufám že si jak Dakie tak Pentadius to nějak zařídí a dorazí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Kurňa klucí a cholky, jen nevím jestli tento "prodlouženej weekend" nepojedeme s Romulátkem na výlet na Šumavu,¨bo už jsme zaplatili zálohu to all: to se teda vyvrbuje coo? Máro, tak si uděláte prodlouženej víken v Jizerkách a to jen na jeden den a zbytek budete s nama v Turnově....asi budu muset sehnat nějak lidi a udělat nějakou oooobrovskou objednavku RZtek aby jsi mi je musel dovest osobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 1. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 mira: komu by se chtělo ve svátek do práce? koukej přijet janina: neboj, to půjde sinius: hezkej lobbing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Únor 2009 Sdílet Vloženo 2. Únor 2009 Tož si mě tam písni taky. Ale kolik nás tam přijede ještě upřesním časem !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 tak já bych se zajel taky podívat. Ale je to dost dopředu.Může se ještě stát, že to neklapne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Máro, tak si uděláte prodlouženej víken v Jizerkách a to jen na jeden den a zbytek budete s nama v Turnově....asi budu muset sehnat nějak lidi a udělat nějakou oooobrovskou objednavku RZtek aby jsi mi je musel dovest osobně Jde o to, že je to výlet autobusem nikoliv autíčkem Pokud to půjde, ani nevíte jak se rád zúčastním A ta objednávka Ricardo na to stejně nebude mít vliv eagle man [čti vorlajz]: ani nevím kam pojedem, ale až to vyzjistím ozvu se Ti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 3. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Dobře kucí, Matesa dávám do pravděpodobných, pentadiuse zatím nee. Ale budu moooc rád, když dorazíte oba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Je fakt že nevím co do té doby bude a jak bude čas, ale budu to mít v paměti a pokud se nestane nějaká neočekavána situace, tak bych se rád stavil a podíval se na vás taky jednou osobně ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 5. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Odtajněno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.