lukyssek Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Standis: mě snad ano:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 A vo tom to snad je ne já taky většinu ještě neznám Tak se tam na to napijem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Standis: mě snad ano:) ńo vidíš, tebe jsem přehlédl, tebe zná budu a dáme si to pivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Standis: jj, pivko si dáme, doufám že vyjde počasí, ale snad ho mají objednané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 tak přinejhorším, máme ještě skodahome sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 neznáš ale poznáš... jsme normální lidi jako všichni a máme tady i dobrý pivko tak si dám s váma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 to tam bude samej alkoholik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Standis: jak to víš? ty už si tam někdy byl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 právě, že ne. budu jako panic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Já pojedu do Turnova teprve na III.srazík(ono jich ani víc nebylo) a je to tam dobrý, doufám že účast budu minimálně stejná jako loni v srpnu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 právě, že ne. budu jako panic Tak nezapomeň na zápisný !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 jsem se spletl, nic nebude , už loni jsem byl v Chabrech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Alkoholici nejsme a proto se pořádne zduníme. Účast bude přinejhorším snad jako loni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 tak to rád slyším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 (editace) take doufam že se nám podaří zopakovat ta loňská učast a snad bude ještě větší...jen škoda že je pak ten víkend zrovna mimon... ale ja říkám co na mimoni tam to každej zná radši všichni koukejte dohrakat k nám... Editováno: 25. Únor 2009, autor: Lucky-WRC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cooco69 Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 no tak o tom to termínu téměř na 100% dělám oslavu 30. narozenin u mě na chalupě!!! takže já tam nebudu!!! No dokelu. To som u Vorlajza na chalupe. Ale strašne rád by som sem došiel. Ešte skúsim Vorlíka zlomiť, aby sme sa zastavili. Turnovský zraz je najlepší. Fakt ma to mrzí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 25. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Coco: tak já tě dal i na pozvánku a ty takhle, jo? zlom ho (stejně vypadá nalomeně) a stavte se aspoň na chvilku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Dyť má volnej weekend i 1.5. tak může slavit o týden dřív ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cooco69 Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Dyť má volnej weekend i 1.5. tak může slavit o týden dřív ?!? 1.5. je sviatok práce, to sa slávi tento sviatok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 No celkem bych se u něho ani nedivil kdyby to táhl celej týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 26. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Neznám lepší způsob jak oslavit svátek práce, než tím, že zapracuješ na svých játrech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 JJ. Jenže musíš pracovat pro ně né proti nim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Tak pracuje pro ledviny - ty se musí prolívat a proplachovat pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 moje slova to říkaj i doktoři že se má dodržovat pitnej režim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 27. Únor 2009 Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Když proplachovat tak proplachovat, ale všichni v turnově. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.