dufado Vloženo 3. Únor 2009 Vloženo 3. Únor 2009 Ahoj, není tu někdo z Brna s vlastní diagnostikou? Problikává mi ABS, tak bych to rád napojil. Přemýšlel jsem, že bych si koupil vlastní káblík, ale při své šikovnosti bych to jenom víc podělal:-( Citovat
dadacek Vloženo 3. Únor 2009 Vloženo 3. Únor 2009 Není problém v Brně je nás s VAGem víc než dost Citovat
adulka11 Vloženo 1. Březen 2011 Vloženo 1. Březen 2011 najde se tu nekdo kdo ma VAG a byl by ochotny pomoct :-)? Citovat
Albert Vloženo 1. Březen 2011 Vloženo 1. Březen 2011 Určitě byl. Jen by to chtělo napsat aspoň odkud jsi. A třeba o co se jedná. Můžu Zlín a okolí. Citovat
adulka11 Vloženo 2. Březen 2011 Vloženo 2. Březen 2011 tak pondeli - ctvrtek BRNO :-) patek a o vikendech - zlin a okoli chtel bych jen nakalibrovat sberny krouzek na seat ibize navod jak to nakalibrovat sem objevil, jen mi schazi ten VAG a nekdo kdo s nim umi Citovat
jirina5 Vloženo 2. Březen 2011 Vloženo 2. Březen 2011 Pánové, proč si nekoupíte svůj vlastní kablííík? Já po tom, co jsem zaplatil 500Kč za diagnostiku a vymazání závad v jednom servisu jsem se rozhodl, že už nebudu debil! Nakoupil jsem přes aukro kablík za cca 300kč, který zřejmě nebude dokonalý, ale na logování a malé úpravy úplně stačí. A hlavně mám ho doma, nemusím nikoho obtěžovat a platit přátelské výpomoci. A co se týká obav z rozchození a podobně - je to úplně jednoduché i pro bezmozky jako jsem jááá! Takže pokud jsem alespoň jednoho z Vás donutil uvažovat jinak, než "kde seženu někoho kdo má ten vzácný kabel?" - mám radost. Citovat
Vojte Vloženo 8. Březen 2011 Vloženo 8. Březen 2011 to jirina: kdybych s tím uměl tak si to koupim!!! Bohužel nejsem softvérově zdatny, proto se radsi domluvim s nekym kdo to ma a za mensi peniz nez Skodovka je ochoten mi to udělat. Takže brňáci a okolní hlaste se Citovat
jirina5 Vloženo 8. Březen 2011 Vloženo 8. Březen 2011 Vojte: Tak jako joo, v tom Ti rozumím. Já tomu taky moc nehovím, ale určitě bys to zvládnul. je to česky. Tak popros toho, kdo ti to napíchne, ať ti vysvětlí postup a příště už to zvládneš sám. Já jsem z Ostravy - být blíž, tak pomůžu... Citovat
Vojte Vloženo 9. Březen 2011 Vloženo 9. Březen 2011 a mohl bys třeba do SZ hodit link na tu cos koupil? Ja bych do toho taky asi šel, jen co se mi trochu zlepší finanční situace:). dík Citovat
MichelS Vloženo 2. Srpen 2011 Vloženo 2. Srpen 2011 Ahoj Škodáci, taky bych prosil někoho s VAG. Mám Octaviu rv 2002 1,9 SDI. byla v perfektnim stavu a kamos ji rozdelal palubovku. od te doby se zblaznil tachometr a ukazuje mene nez opravdu jedu (Asi o 8km vic) coz je dost smutne a porad sviti airbag. Na forech jsem nasel, ze se musi vymazat chyby a ze se to pak spravi. Je tu nekdo kdo toto umi? Samozrejme zaplatim, to neni problem. Nicmene bych potreboval nekoho kdo tomu opravdu rozumi ;-) Brno Dekuji Vam velice. Citovat
Jonathann Vloženo 2. Srpen 2011 Vloženo 2. Srpen 2011 Jé kluci, umíte tu někdo i logovat za jizdy váhu vzduchu na 1.6 74kw?? jsem z okoli Hustopec a Brno ci Zlín není problém. Klidně dejte vědět na SZ. Dík Citovat
kortyzon Vloženo 10. Prosinec 2013 Vloženo 10. Prosinec 2013 vag mam taky v brne sem pres tyden akorat nejsem zadnej odbornik vyctu chyby a podle navodu to snad zvladnu Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.