Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Potreboval by som poradiť, mám O1 r.v. 2OOO 81KW AHF, začala mi svietiť kontrolka ABS na palubnej doske. Z diagnostiky VAG som sa dozvedel, že mám problém zo snímačom otáčania kolesa v ľavo v predu, tak som ho vymenil a nič. ABS svieti ďalej a nefunguje, nevie niketo čo s tým?

Vymazal si tu chybu vagem po výměně čidla? Co píše vag nyní? Jinak ještě zkontrolovat pojistky v boxu na baterii ...

• Autor
Vymazal si tu chybu vagem po výměně čidla? Co píše vag nyní? Jinak ještě zkontrolovat pojistky v boxu na baterii ...

Na tie poistky sa pozriem a na VAG pôjdem dnes tak dúfam, že to už pôjde... Vďaka za pomoc

• Autor

Bolo to v tých poistkách... vďaka za radu

• 2 týdny později...

Taky se mi dnes stalo, sednu do auta, rozjedu se a svítí kontrolka abs i asr, tak zastavím, vypnu nastartuji a svítí jen abs tak jsem rozjel, dupnul na brzdy, abs zarachotil a kontrolka zhasla a pak už snad o.k., uvidím zítra. Stalo se to někomu? Vypadá to na čidlo nebo nějakou pojistku u baterie? Ani nevím, že tam nějaké pojistky k abs jsou :) . Díky za radu.

Jo já to měl nedávno, chvíli to svítilo a chvíli ne. Pak to přestalo, ABS jde a třetí týden už je klidek. Ale v autodílně mě přesvědčují, že to zase začne a výměmě čidla se nevyhnu-uvidím a modlím se :)

Jo já to měl nedávno, chvíli to svítilo a chvíli ne. Pak to přestalo, ABS jde a třetí týden už je klidek. Ale v autodílně mě přesvědčují, že to zase začne a výměmě čidla se nevyhnu-uvidím a modlím se :)

Díval jsem se na "skoda-dily.cz", čidlo prvovýroba stojí 690 i s dph, tak to není zase taková pálka.

Tak jsem to včera asi zakřiknul, jen jsem zase začal jezdit tím mokrým bordelem, tak to zase svítí, no alespoň vím, že ten mokrej bordel se sněhem tomu nedělá dobře. Takže se dílně nevyhnu ;)

• 3 týdny později...
Díval jsem se na "skoda-dily.cz", čidlo prvovýroba stojí 690 i s dph, tak to není zase taková pálka.

mal som ten istý problém . Nakoniec som s mechanikom zistil ,že mám vypálený a zaoxidovaný prepoj

v boxu na akumulátoru , ale zo spodu ( medená prepojka). VAG mi ukázal skrat na kostru - pred tým som prečistil každé čidlo na kolesách + konektory

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.