bojler Vloženo 20. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Modrá Aqua, náhrada za Polar: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 nadherna farba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Nevíte co je to za barvu na té FII Combi ?FabiaCombiPlus_letak.pdf Myslim ze je to normalni Zelena arctic. Dneska jsem ji taky videl v novinach a pak i v Tv a tam to vypada vic jeko arctic. Ty noviny dost klamou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 nadherna farba Bohuzel nemuzu souhlasit. Chodim kazdej den kolem Vody na OII a prijde mne, ze je na ni STRASNE videt prach. Navic tady na tech fotkach mne prijde uplne jina, mnohem vyraznejsi. Je ale pravda, ze moc na tyhle svetly barvy nejsu a ta OII ma poklice :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 (editace) no pravdu povediac ja ju mam ako nadhernu zafixovanu z O2 FL... Lebo je velmi zriedkava a stale sa za nou otocim A co sa tyka prachu, tak s mojou Arctic (rovnako svetla ako Aqua) som nadmieru spokojny, auto staci umyt raz do mesiaca Pri predoslej tmavozelenej natur, by bolo vhodne umyvat kazde 3-4 dni... Editováno: 20. Říjen 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 (editace) a urcite se shodneme na tom, ze posledni dobou u Skody dost zavisi, v jaky barve kterej model je a ze nekterym urcita barva vubec nesedne. mne se treba strasne libi rosso brunello na SII a R, ale na FII a OII mne prijde divna :/ FLOII pak imho hodne slusi corrida no je pravda, ze prach nemusim ani na corride a cappuccinu a zas mne nevadi bahno Editováno: 20. Říjen 2009, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 tak to je svata pravda s tymi farbami. Len Brunello som este nevidel na O2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 bud rad, vypada to jako spatne vyfoceny flamenco.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Barva neni spatna, ale uz vidim jak se pak budou chytat odstiny pri pripadnem lakovani a jestli udelaji i pododstiny jako ma treba 9102, tak to bude peklo pro lakyry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_b Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Tak me vcera dorazila nova OII Combi 1.9 TDI 4x4 a ESP uz neni vypinatelne. jde vypnout jen ASR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 Tak to jsem smutný s tím ESP. Btw jak se to pozná, že nejde vypnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_b Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 Tlacitko na vypnuti vypada jinak a kdyz se zmackne, tak na maxidotu napise ASR vypnuto. Evdentne se uz splnilo, to co tady slibovali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 Ani kdyz se tlacitko podrzi dyl, tak se nevypne ESP ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_b Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 Ne, muzu tlacitko drzet, jak chci, nic jinyho nez ASR se nevypne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_b Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Tak tech novinek je tam vic. Viz zde Zajimavy je, ze tenhle dodatek k autu nemam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Tady je k SII,SII Combi: http://ws.skoda-auto.com/download/4all/Doc...al%20Change.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 Ten dodatek teda platí pro všechny auta vyrobený od začátku listopadu, tzn. 45. KT? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 28. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 Ano,od 45KT.Dneska jsem viděl v předávací garářaži SII a měl anténu žraločí ploutev a stříbrné ostřikovače bi-xenonů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 28. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 Ty krytky ostřikovačů sou podle mě docela humus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 Informace k lakování fleetovejma barvama - je možné vybrat si fleetovou barvu i jako individuální zákazník a to u všech modelů, objednávky se párují (resp. zečtverujou) a jakmile se objeví čtyři objednávky na danou barvu, tak se auto vyrobí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomikutik Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 http://new.skoda-auto.com/CZE/Documents/Fl...Fleet_03_08.pdf tu sa da pozriet na strane 3 ake su fleetove farby... celkom zaujimave, rad by som aspon niektore videl nazivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 Modra Linden mame v praci na flotylach jinak teda koukam zmen az az, to ESP se dalo cekat ze nepujde vypnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomikutik Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 (editace) Ta nemoznost vypnut ESP nie je velke minus. Ruku na srdce, kedy potrebujete s Octaviou rezat zatacky s plapolajucim zadkom. Na to su ine auta Editováno: 9. Prosinec 2009, autor: tomikutik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 suhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 (editace) Uz sa davaju denne svetla ako ma combi aj na sedan? Dnes som videl jeden... Editováno: 1. Únor 2010, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.