Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Povedlo se již někomu vyndat čočku ze světlometu na OII? Před 2 lety jsem koupil OII 2 roky starou. Minulý týden jsem jel poprvé na technickou a tam mě sdělili že mě dají technickou jen na měsíc, protože mám pravé světlo pro Anglii, které svítí více dos tředu a oslňuje řidiče, místo do pangejtu. Nechtělo se mi dát 7 tis za nové světlo, a tak jsem sehnal náhradní čočku, že jí vyměním, po dvou hodinách práce se mi ji podařilo ve světle uvolnit z kloubků, ale nepodařilo se mi ji protáhnout otvorem ven.

mesany s tou čočkou to síce neviem,ale máš zaujímavú farbu,ktorú som s RS nárazníkmi ešte nevidel a k tomu Sputniky,fak slušná kombinácia,hoď nejaké fotky auta do sekcie Vaše Octávie II,nech vidíme akú máš krásavicu.

• Autor

tak už to mám vyměněné, byl to hlavovam z toho vyndat, ale jde to. Zjistil jsem , že i na O2 je možné přepínat světlo podle toho na které straně se jezdí. Na čočce je totiž páčka, kterou se zakrývá zkosení stínítka atím se zabrání oslnění. Hlavně že mi v servisu tvrdili, že to nejde přepínat, odborníci.

Toto je sice z DP OCtavia I. Ale je to obdobné.

post-1028-1234039214_thumb.jpg

tak už to mám vyměněné, byl to hlavovam z toho vyndat, ale jde to. Zjistil jsem , že i na O2 je možné přepínat světlo podle toho na které straně se jezdí. Na čočce je totiž páčka, kterou se zakrývá zkosení stínítka atím se zabrání oslnění. Hlavně že mi v servisu tvrdili, že to nejde přepínat, odborníci.

Ale s tím přepnutým clonítkem nejde jezdit furt, pak to svítí ____ místo ___/ a je to celkem znát na "dosvitu".

• Autor

Jo to máš pravdu, proto jsem se snažil tu čočku vyměnit.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.