Publikováno Únor 6, 200916 r Povedlo se již někomu vyndat čočku ze světlometu na OII? Před 2 lety jsem koupil OII 2 roky starou. Minulý týden jsem jel poprvé na technickou a tam mě sdělili že mě dají technickou jen na měsíc, protože mám pravé světlo pro Anglii, které svítí více dos tředu a oslňuje řidiče, místo do pangejtu. Nechtělo se mi dát 7 tis za nové světlo, a tak jsem sehnal náhradní čočku, že jí vyměním, po dvou hodinách práce se mi ji podařilo ve světle uvolnit z kloubků, ale nepodařilo se mi ji protáhnout otvorem ven.
Únor 6, 200916 r mesany s tou čočkou to síce neviem,ale máš zaujímavú farbu,ktorú som s RS nárazníkmi ešte nevidel a k tomu Sputniky,fak slušná kombinácia,hoď nejaké fotky auta do sekcie Vaše Octávie II,nech vidíme akú máš krásavicu.
Únor 6, 200916 r Autor vše o mém aute najdeš na http://magazin.auto.cz/testy/skoda-octavia...sky-expres.html. Bohužel ho pravděpodobně novináři při testech načutli a to pravý blatník a nárazní a pravděpodobně i světlo. Proto mám kulaté mlhovky, kdežto na uvedené adrese jsou ještě hranaté
Únor 7, 200916 r Autor tak už to mám vyměněné, byl to hlavovam z toho vyndat, ale jde to. Zjistil jsem , že i na O2 je možné přepínat světlo podle toho na které straně se jezdí. Na čočce je totiž páčka, kterou se zakrývá zkosení stínítka atím se zabrání oslnění. Hlavně že mi v servisu tvrdili, že to nejde přepínat, odborníci.
Únor 7, 200916 r tak už to mám vyměněné, byl to hlavovam z toho vyndat, ale jde to. Zjistil jsem , že i na O2 je možné přepínat světlo podle toho na které straně se jezdí. Na čočce je totiž páčka, kterou se zakrývá zkosení stínítka atím se zabrání oslnění. Hlavně že mi v servisu tvrdili, že to nejde přepínat, odborníci. Ale s tím přepnutým clonítkem nejde jezdit furt, pak to svítí ____ místo ___/ a je to celkem znát na "dosvitu".
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.