Červen 9, 201411 r Zdravím, má niekto skúsenosť s montážou tej mriežky, čo všetko treba odmontovať, alebo len sa da nejako zasunúť?
Červen 10, 201411 r montuje se přes příchytky , nacvaknou se do voštin , A čo všetko je potrebné rozobrať (odmontovať a potom znovu namontovať)?
Červen 10, 201411 r Kdyz sundas naraznik tak urcite se mrizka bude montovat lip, dneska budu rozebiratS2 a menit chladic klima tak uvidim v jake fazi by se dala namontovat
Červen 10, 201411 r Tak nárazník sa mi nechce dávať dole, skôr som myslel zospodu, keď sa dá dole kryt motora, alebo zhora po odobratí krytu nad chladičmi. Ale neviem ako to tam je s miestom. Az budes vedieť viac po výmene chladiča, daj mi, prosím, vedieť.
Červen 10, 201411 r čau tak jsem zatím sundal jen ten plast co je na dva díly mezi maskou a zámkem kapoty drží na těch plastovýc nejtech a po sundání je dobrej přístup ke chladičum ze zhora tak tudy by neměl být problém namontovat tu mřížku až odsajou chladivotak budu pokračovat
Červen 11, 201411 r jo návod sme si vytisk ale ani nebyl třeba spíš sem ho jen položil na motor a zapoměl že ho mám
Červen 16, 201411 r 279 xxx km Ko klimakompresor, když vše klapne zítra budu montovat novej a konečně hurá na naplnění.... ještě že v oktavii klima maka a nemusím se pařit Upraveno Červen 16, 201411 r od jirka toledo
Červen 16, 201411 r to je celkom klasika , ujde chladivo deravým chladičom a do mesiaca kompresor ...
Červen 16, 201411 r já měnil chladič z důvodu že byly voštiny zacpaný klima jela ale žádná sláva , měl sem podezření na ten neprůchodný chladič, ještě že se ty auta montujou u nás tím páde se rozkradají díly a nový se dají sehnat slušně...
Červen 29, 201411 r při 280 xxxtis se začlo ozívat LZ ložisko , dnes demontováno objednáno nové originál a zítra to složím
Srpen 17, 201411 r Cca po 1000km se zacalo ozivat druhe lozisko je zajímavé ze vydrzely téměř shodne lehce přes 280 tisíc. Ložisko se začalo ozivat na cestě do chorvatska vydrzelo jeste 2300 km to uz docela rvalo.
Duben 20, 201510 r Začaly mi strašně vrzat zadní levé i pravé zadní dveře, nevíte jak sundat ten plastový kryt, abych to mohl promazat? Nikde nemůžu najít návod
Srpen 14, 201510 r tady Ahoj, zkoušel někdo sundat ten plastový/gumový kryt kolem hrdla nádrže aby se dostal k té krytce??? Co je k tomu potřeba? na co si dát pozor? Díky Roman
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.