Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Zdravím, má niekto skúsenosť s montážou tej mriežky, čo všetko treba odmontovať, alebo len sa da nejako zasunúť?

montuje se přes příchytky , nacvaknou se do voštin ,

montuje se přes příchytky , nacvaknou se do voštin ,

A čo všetko je potrebné rozobrať (odmontovať a potom znovu namontovať)?

Kdyz sundas naraznik tak urcite se mrizka bude montovat lip, dneska budu rozebiratS2 a menit chladic klima tak uvidim v jake fazi by se dala namontovat

Tak nárazník sa mi nechce dávať dole, skôr som myslel zospodu, keď sa dá dole kryt motora, alebo zhora po odobratí krytu nad chladičmi. Ale neviem ako to tam je s miestom. Az budes vedieť viac po výmene chladiča, daj mi, prosím, vedieť.

čau tak jsem zatím sundal jen ten plast co je na dva díly mezi maskou a zámkem kapoty drží na těch plastovýc nejtech a po sundání je dobrej přístup ke chladičum ze zhora tak tudy by neměl být problém namontovat tu mřížku až odsajou chladivotak budu pokračovat

Na OII by to malo ísť zhora v pohode , na supe zhodiť kryty masky a uvidí sa

Chladic namontovan,docala to slo ale na O2 je to jednodussi

post-5660-0-44048000-1402476429_thumb.jp

post-5660-0-74440900-1402476449_thumb.jp

post-5660-0-28488400-1402476471_thumb.jp

post-5660-0-19969000-1402476484_thumb.jp

...brrr, ty rozebraný auta vypdaj hrůzně vždy :D

vidím,že návod je hneď po ruke  :kol-28:

jo návod sme si vytisk ale ani nebyl třeba spíš sem ho jen položil na motor a zapoměl že ho mám

Ešte dotaz, koľko by malo byť príchytiek na jednu mriežku?

osem

279 xxx km Ko klimakompresor, když vše klapne zítra budu montovat novej a konečně hurá na naplnění.... ještě že v oktavii klima maka a nemusím se pařit  

Upraveno od jirka toledo

to je celkom klasika , ujde chladivo deravým chladičom a do mesiaca kompresor ... 

já měnil chladič z důvodu že byly voštiny zacpaný klima jela ale žádná sláva , měl sem podezření na ten neprůchodný chladič, ještě že se ty auta montujou u nás tím páde se rozkradají díly a nový se dají sehnat slušně...

Uz hladim s novym kondenzatem a kmpresorem to frci super

post-5660-0-95529700-1403067721_thumb.jp

co ten krám stojí ?

• 2 týdny později...

při 280 xxxtis se začlo ozívat LZ ložisko , dnes demontováno objednáno nové originál a zítra to složím

• 1 měsíc později...

Cca po 1000km se zacalo ozivat druhe lozisko je zajímavé ze vydrzely téměř shodne lehce přes 280 tisíc. Ložisko se začalo ozivat na cestě do chorvatska vydrzelo jeste 2300 km to uz docela rvalo.

• 8 měsíců později...

Začaly mi strašně vrzat zadní levé i pravé zadní dveře, nevíte jak sundat ten plastový kryt, abych to mohl promazat? Nikde nemůžu najít návod :(

• 3 měsíce později...

tady wink.gif

Ahoj, zkoušel někdo sundat ten plastový/gumový kryt kolem hrdla nádrže aby se dostal k té krytce??? Co je k tomu potřeba? na co si dát pozor? Díky Roman

jde to snadno a nedá se nic zničit, jen bacha ať si neodřeš lak

• 2 týdny později...

Pri 294 xxxkm ko cidlo na vysku xenonu 1200 origo dneska probehne montaz.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.