Přejít na obsah

elekt.sedačky


tory25

Doporučené příspěvky

Toho se neboj, určitě tam pujdou, jen s tím elektrickým nastavováním to je horší, já to mám v autě taky a mám to zatím zapojený aby se sedačkou dalo hýbat, ale nefungují paměti a další funkce s tím spojené. K tomu aby se dala nastavovat, tak stačí do sedačky napojit +12V a kostru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě zrcátka s pamětí a je to uplně super.

Rolbař : Ten can a se napojuje do komfortky ? Já jsem studoval kdysi elektrický schemata, ale nějak sem nepobral kam se to připojuje. A ještě bych taky pak potřeboval čísla svorkovnic a pinů jestli náhodou nevíš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

pod sedadlem je cerveny zeleny a hnedy konektor,zeleny je na vyhrev,do cerveneho se napoji napajeni coz uz podle tveho prispevku asi mas,v cervenem konektoru ti zbyde jedna nezapojena pozice takovy tenci pin,ten se zapoji na spinany plus orginal je na poj skrini na pozici s1,z hnedeho konektoru privedes pin 1 na pozici 11 do komfortky,pin 9 na pozici 9 do komfortky a pin 10 na pozici 6 komfortu tak jsem to zapojil ja a jede to i na ovladani klicem ;) komfortku mam 799b zrcadla jsem jeste nedelal,protoze je nemam,ale jede to i bez nich.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kam se co pripojuje? staci jen napajeni a can a nic vic? a jaka komfortka podporuje el. sedacky, jake je jeji cislo? chtelo by to neco konkretniho, uz se tu pta vice lidi tak by to pomohlo nejen me..

foto spodku el sedacky

ty máš ale OII

tam se napájení zapojuje do konektoru, kde je už výhřev sedaček, stačí dotáhnout + - a CAn H a L Komfort a je hotovo + to celé nakódovat ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

když už jsme u toho, ještě by mě zajimalo, dával jsi tam přímo svorkovnice co tam mají být ? nebo jsi tam ty kabely dal nějak jinak ? já bych to rád udělal na svorkovnice tak jak to má být, ale nevim čísla a ani jaký piny tam mají být :( nějak se v tom nemužu zorientovat ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem trošku studoval etku. Ta červená by měla být 1J0 937 713B (popřípadě 1J0937713;1J0937714) a piny by to měli být 000 979 131 a 000 979 133. A ta hnědá 1J0 937 733A ( případně 1J0937733;1J0937734) a piny 000 979 131, 000 979 133, 000 979 225.

Pokud má někdo možnost zkontrolovat jestli to tak opravdu je, byl bych vděčnej. Rád bych to v autě udělal pořádně, tak snad se tyhle svorkovnice dají sehnat jestli to sou oni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...