Publikováno Únor 12, 200916 r Ahoj, prosím o radu. Při akceleraci z nízkých otáček cca 2000 se mi jakoby rozklepe podvozek, volant se roztřese a od předních kol se ozývají strašné rány. Pokud podřadím a otáčky stoupnou, nebo akceleruji opatrně, nic se neděje. V servise jsem ještě nebyl, zajímalo by mě, jestli se s tím už někdo setkal a na co se mám připravit v případě opravy. Díky moc za každou odpověď. Petr
Únor 14, 200916 r Snad by to mohla být poloosa, respektive kloub poloosy, většinou to bývá pravý. Cenu nevím. Mělo by se to dát zjistit po zvednutí kola a otáčení případně otáčením za poloosu.
Únor 14, 200916 r Dělá ti to kolem 1800-2200ot že?? Vypadá to na dvouhmotu, která se s Tebou loučí Nemáš to náhodou čipnuté?? Upraveno Únor 14, 200916 r od drapek
Únor 14, 200916 r Cosby má pravdu, i dvouhmota to může být, vycházel jsem ze svých zkušeností, poloosa to bude dělat nejspíš v tahu motoru resp. při přenosu síly z převodovky na kolo.
Únor 15, 200916 r Autor Díky moc za odpovědi, poloosu zkontroluju hned co se dostanu na zvedák. Čipnuté to není a jezdím nromálně, žádné prudké zrychlování ani brždění
Únor 18, 200916 r Autor Tak poloosy, homokyneťáky i silentbloky na motoru jsou v pořádku. Co teď? Vysvětlí mi tady někdo, nebo pošle link na vysvětlení co je to ta dvouhmota? Díky
Únor 20, 200916 r Mě to začalo dělat také a s najetými kilometry se to stupňuje, čili horší a horší. Začal jsem toto bouchání slyšet tak od 60 000 km, teď mám 85 000 a už to budu muset řešit. Při klidné jízdě celkem není nic znát, až při prudkém sešlápnutí plynu v motoru zabouchá, děje se to právě v rozmezí otáček 1 500 - 2 200, kdy začne turbo řádně plnit, potom už ne. Mohly by to být vstřikovače, jako kdyby nestíhaly tolik předvstřiků, ale jen jeden, jako třeba u klasických rotaček? Poraďte někdo, v servisu jsem nebyl. Chci tomu teď dát 1.pomoc - čistič do palivového systému, jestli se něco změní, uvidíme. Vůbec bych netypoval něco na poloosách, chovalo by se to myslím jinak.
Únor 20, 200916 r Hoši,tohůle téma je vcelku zbytečné.Pokud to naživo neuslyší nějaký odborník,bude tu třiprdele dohadů a mýtů. Rozhodně to nebudou vstřiky
Únor 20, 200916 r Mě to začalo dělat také a s najetými kilometry se to stupňuje, čili horší a horší. Začal jsem toto bouchání slyšet tak od 60 000 km, teď mám 85 000 a už to budu muset řešit. Při klidné jízdě celkem není nic znát, až při prudkém sešlápnutí plynu v motoru zabouchá, děje se to právě v rozmezí otáček 1 500 - 2 200, kdy začne turbo řádně plnit, potom už ne. Mohly by to být vstřikovače, jako kdyby nestíhaly tolik předvstřiků, ale jen jeden, jako třeba u klasických rotaček? Poraďte někdo, v servisu jsem nebyl. Chci tomu teď dát 1.pomoc - čistič do palivového systému, jestli se něco změní, uvidíme. Vůbec bych netypoval něco na poloosách, chovalo by se to myslím jinak. A kolik predvstiku by PD vstrikovac mel jako delat??? To neni piezo!!! Pd ma jeden pilotni vstrik(predvstrik) a jedne hlavni vstrik. Ta vybrace v nejvetsim krouticim momentu motoru dela prevazne dvouhmota tim ze pruziny v ni uz nestihaji ten zaber tlumit....
Únor 20, 200916 r A kolik predvstiku by PD vstrikovac mel jako delat??? To neni piezo!!! Pd ma jeden pilotni vstrik(predvstrik) a jedne hlavni vstrik. Ta vybrace v nejvetsim krouticim momentu motoru dela prevazne dvouhmota tim ze pruziny v ni uz nestihaji ten zaber tlumit.... Díky za radu, to bude nejspíš ono, nejsem odborník, ale myslel jsem že O2 PD má 2 předvstřiky před hlavním vstřikem. Předtím jsem měl Fiaty a ty měly CR, tak se mi to asi plete.
Únor 20, 200916 r Pořád o tom přemýšlím a bude to určitě dvouhmotnostní setrvačník a teď jaký vybrat, předpokládám, že ho vyrábí Valeo a Sachs. Jaký je tam asi z prvovýroby? Nebyly náhodou vadné? Jsou ty nové odolnější?
Březen 2, 200916 r Pořád o tom přemýšlím a bude to určitě dvouhmotnostní setrvačník a teď jaký vybrat, předpokládám, že ho vyrábí Valeo a Sachs. Jaký je tam asi z prvovýroby? Nebyly náhodou vadné? Jsou ty nové odolnější? Provař to dohromady a nebude to dělat nic...
Březen 13, 200916 r Provař to dohromady a nebude to dělat nic... Dobrý den. Podle popisu to je opravdu dvouhmotový setrvačník,zřejmě se prodřela jedna z pružin a setrvačník tlumí pouze do jedné strany. Z prvovýroby jsou tam dva výrobci a to LUK a Sachs a záleží na roku výroby a číslu karoserie. Zkouška není složitá,je k ní potřeba pouze zvedák.Po sejmutí krytu se setrvační musí hýbat v obou směrech a to s mírným protitlakem.Popis zkoušky mohu naskenovat a poslat.Pokud se rozhodnete k výměně,je možná záměna za jednohmotový setrvačník,ale je třeba počítat se zvýšenými vibracemi při akceleraci. Můj mail JiriOchman@seznam.cz
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.