Majk Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Zapoměl jsem napsat že je zřejmě z faceliftu.Ted ještě jestli pujde zaměnit za stávající. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Už jen kvůli světel ne. Takže je to kupujícímu momentálně na nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Škoda vypadá pěkně,aspon mě to nebude lákat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Za sebe musim říct, že po zklamání z FL OII tohle vypadá naopak jako zlepšení. Když porovnám dosavadní a tento nárazník, je to imho fakt zlepšení. Světla budou mít podle fotek velmi podobnej tvar, takže asi vidíme 90% fl předku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 Jo tak ten naraznik se mi fakt libi jsem zvedavej na celek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 25. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2010 je to FL, pretoze predFL Scout vyzera takto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 Pridávam fotky z konkurenčného webu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 (editace) A nejak takto pod odmaskovaní Edit: A podľa fotky to vyzerá, že okrem nového predného nárazníka, masky, svetiel, budú nové aj spätné zrkadlá - tie pôvodné sa ku karosérii rozširovali, tieto vyzerajú mať pravidelný tvar.Pekne to vidno v porovnaní s pôvodnými zrkadlami Editováno: 25. leden 2010, autor: Igor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 hmm snaha o opticke rozsirenie je zjavna... aj tie zrkadla su neni take baculate :-) uvidime ake to bude v reale, osobne myslim ze toto bude dobre na fabii na roome sa mi paci skor sucasny design .. pripada mi na nom originalny , kym sucasna fabia je ako keby sa k tomu predku nehodila :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 Zda se mne to a nebo je blatnik stejnej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 Myslim, ze krok vpred s tym predkom a co zadok? Dizajnerom a schvalovacej komisíi FABIE II by som dal na rok premie dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 26. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2010 Pridávam fotky z konkurenčného webu... a je to tu Tak facelift jej pomohol - a priblzil ju designom naraznika k O2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 je to jak přes kopírku...dyt to má naraznik jak polo akorat tomu nasadí škodovacky věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 (editace) Spíš Logáč než pólo. Editováno: 26. leden 2010, autor: Václav Š. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 bojler: Áno, blatníky zostávajú. Zoznam nových dielov v exteriéri je predbežne nasledovný: -predný nárazník s mriežkami a hmlovkami -predné svetlá -maska -kapota -vonkajšie spätné zrkadlá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 NEjhorší je, že se zadkem se ani nehlo. Tam to přímo volalo (u FII) po novém nárazníku a k tomu i pozměnit i grafiku světel, ty taky dokážou auto opticky rozšířit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 26. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2010 tak mne prisli zadne svedla nemasne-neslane uz pri predstaveni F2 BTW: stale verim, ze nove svetla budu, len ich nemaju na "testovacich" autach - podobne to bolo aj pri testovani O2 FL - tiez mali stare zadne svetla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 Měli už nové, jen přelepené páskou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Já si taky myslim, že tohle je finální stav. Za sebe bych u R zadek neměnil, spíš považuju za místa k vylepšování předek. Trochu se bojím toho, aby nerozšířili čumák, oblast A sloupku nevypadala úzce a pak zas přišel obtloustlej zadek. U Fabie vidím jako největší problém pohledu z boku a zezadu kola - dokud to má plechový, vypadá to fakt příšerně, to stejný u R. Holt doba lidových vozítek je pryč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 no ja by som urcite zmenil na fabi kratkej zadny naraznik . minimalne v style F combi ... v Roome by som nemenil nic .. ani predok :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Tak dnes jsem viděl tento předek na červeném kombíku a na modré z OIIRS krátké a vypadalo to pěkně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 (editace) Mě by spíše zajímalo, jak to bude po faceliftu s cenama, jestli budou tak příznivě, jako třebo u nabídky Magic, která končí 31. 3. Jsou již známé změny v interiéru? Doufám, že tam neproběhne další šetření. Editováno: 27. leden 2010, autor: Pandora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 ... mozno .. zmiznu strieborne ramiky v interieri .. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Luky: Bohužiaľ, naopak strieborné prvky ešte pribudnú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 (editace) Mně se u FII/R stříbrnošedý rámečky a kliky líbíjou, pokud by se tohle ale rozšiřovalo do rozměrů jako u OII, kde je takový střední panel, nevim nevim. Přitom chromovaný plast není nic drahého. A mimochodem, taková úprava je tuším zapomenutým českým vynálezem.. Jenom pro upřesnění - chybí mně spíš nemožnost volby mezi stříbrným a třeba černým dekorem. Editováno: 28. leden 2010, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.