Přejít na obsah

Fabia II Facelift

Cjoctavian

Doporučené příspěvky

A nejak takto pod odmaskovaní ;)

Edit: A podľa fotky to vyzerá, že okrem nového predného nárazníka, masky, svetiel, budú nové aj spätné zrkadlá - tie pôvodné sa ku karosérii rozširovali, tieto vyzerajú mať pravidelný tvar.Pekne to vidno v porovnaní s pôvodnými zrkadlami :)

post-140-1264451382_thumb.jpg

post-140-1264452083_thumb.jpg

Editováno: , autor: Igor
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hmm snaha o opticke rozsirenie je zjavna... aj tie zrkadla su neni take baculate :-) uvidime ake to bude v reale, osobne myslim ze toto bude dobre na fabii na roome sa mi paci skor sucasny design .. pripada mi na nom originalny , kym sucasna fabia je ako keby sa k tomu predku nehodila :-)

Odkaz ke komentáři

Já si taky myslim, že tohle je finální stav. Za sebe bych u R zadek neměnil, spíš považuju za místa k vylepšování předek. Trochu se bojím toho, aby nerozšířili čumák, oblast A sloupku nevypadala úzce a pak zas přišel obtloustlej zadek. U Fabie vidím jako největší problém pohledu z boku a zezadu kola - dokud to má plechový, vypadá to fakt příšerně, to stejný u R. Holt doba lidových vozítek je pryč.

Odkaz ke komentáři

Mě by spíše zajímalo, jak to bude po faceliftu s cenama, jestli budou tak příznivě, jako třebo u nabídky Magic, která končí 31. 3.

Jsou již známé změny v interiéru? Doufám, že tam neproběhne další šetření.

Editováno: , autor: Pandora
Odkaz ke komentáři

Mně se u FII/R stříbrnošedý rámečky a kliky líbíjou, pokud by se tohle ale rozšiřovalo do rozměrů jako u OII, kde je takový střední panel, nevim nevim. Přitom chromovaný plast není nic drahého. A mimochodem, taková úprava je tuším zapomenutým českým vynálezem..

Jenom pro upřesnění - chybí mně spíš nemožnost volby mezi stříbrným a třeba černým dekorem.

Editováno: , autor: bojler
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...