Leden 24, 201015 r Zapoměl jsem napsat že je zřejmě z faceliftu.Ted ještě jestli pujde zaměnit za stávající.
Leden 24, 201015 r Za sebe musim říct, že po zklamání z FL OII tohle vypadá naopak jako zlepšení. Když porovnám dosavadní a tento nárazník, je to imho fakt zlepšení. Světla budou mít podle fotek velmi podobnej tvar, takže asi vidíme 90% fl předku.
Leden 25, 201015 r A nejak takto pod odmaskovaní Edit: A podľa fotky to vyzerá, že okrem nového predného nárazníka, masky, svetiel, budú nové aj spätné zrkadlá - tie pôvodné sa ku karosérii rozširovali, tieto vyzerajú mať pravidelný tvar.Pekne to vidno v porovnaní s pôvodnými zrkadlami Upraveno Leden 25, 201015 r od Igor
Leden 25, 201015 r hmm snaha o opticke rozsirenie je zjavna... aj tie zrkadla su neni take baculate :-) uvidime ake to bude v reale, osobne myslim ze toto bude dobre na fabii na roome sa mi paci skor sucasny design .. pripada mi na nom originalny , kym sucasna fabia je ako keby sa k tomu predku nehodila :-)
Leden 26, 201015 r Myslim, ze krok vpred s tym predkom a co zadok? Dizajnerom a schvalovacej komisíi FABIE II by som dal na rok premie dole
Leden 26, 201015 r Autor Pridávam fotky z konkurenčného webu... a je to tu Tak facelift jej pomohol - a priblzil ju designom naraznika k O2
Leden 26, 201015 r je to jak přes kopírku...dyt to má naraznik jak polo akorat tomu nasadí škodovacky věci
Leden 26, 201015 r bojler: Áno, blatníky zostávajú. Zoznam nových dielov v exteriéri je predbežne nasledovný: -predný nárazník s mriežkami a hmlovkami -predné svetlá -maska -kapota -vonkajšie spätné zrkadlá
Leden 26, 201015 r NEjhorší je, že se zadkem se ani nehlo. Tam to přímo volalo (u FII) po novém nárazníku a k tomu i pozměnit i grafiku světel, ty taky dokážou auto opticky rozšířit...
Leden 26, 201015 r Autor tak mne prisli zadne svedla nemasne-neslane uz pri predstaveni F2 BTW: stale verim, ze nove svetla budu, len ich nemaju na "testovacich" autach - podobne to bolo aj pri testovani O2 FL - tiez mali stare zadne svetla
Leden 27, 201015 r Já si taky myslim, že tohle je finální stav. Za sebe bych u R zadek neměnil, spíš považuju za místa k vylepšování předek. Trochu se bojím toho, aby nerozšířili čumák, oblast A sloupku nevypadala úzce a pak zas přišel obtloustlej zadek. U Fabie vidím jako největší problém pohledu z boku a zezadu kola - dokud to má plechový, vypadá to fakt příšerně, to stejný u R. Holt doba lidových vozítek je pryč.
Leden 27, 201015 r no ja by som urcite zmenil na fabi kratkej zadny naraznik . minimalne v style F combi ... v Roome by som nemenil nic .. ani predok :-)
Leden 27, 201015 r Tak dnes jsem viděl tento předek na červeném kombíku a na modré z OIIRS krátké a vypadalo to pěkně.
Leden 27, 201015 r Mě by spíše zajímalo, jak to bude po faceliftu s cenama, jestli budou tak příznivě, jako třebo u nabídky Magic, která končí 31. 3. Jsou již známé změny v interiéru? Doufám, že tam neproběhne další šetření. Upraveno Leden 27, 201015 r od Pandora
Leden 28, 201015 r Mně se u FII/R stříbrnošedý rámečky a kliky líbíjou, pokud by se tohle ale rozšiřovalo do rozměrů jako u OII, kde je takový střední panel, nevim nevim. Přitom chromovaný plast není nic drahého. A mimochodem, taková úprava je tuším zapomenutým českým vynálezem.. Jenom pro upřesnění - chybí mně spíš nemožnost volby mezi stříbrným a třeba černým dekorem. Upraveno Leden 28, 201015 r od bojler
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.