TomášT Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 No však jsem si to myslel...že budou nutit lidi kupovat HTPčka díky příplatku, ale slabší verze TSI by mohla být oproti 12V 51Kw dražší o +- 30 000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejdn Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 myslím, že to tady ještě nebylo idnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 jo to nebylo...a ta diskuse pod tím článkem :smich: kua takhle jsem se už dlouho nepobavil :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejdn Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 jo diskuze na idnesu jsou výživný a vždy se divím, proč vlastně v tě fabii jezdím (vždyť máme spoustu jiných lepších vozů) vždy si myslím, že jsem jediný blázen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 jj ja ta nechapem tiez . ved napriklad taky 15 rocny BMW 750 s 600 000 km to je delo !!! a nie nejaka pos%%%ana fabka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 Jsem se byl dnes podívat na novou Ibizu a překvapilo mě, že ve dveřích, kde se dá opřít loket má pouze jakoby tvrdou umělou kůži, doufám, že tohle v rámci šetření nedají do FL FII. Podle mě má nyní FII v tomto prostoru dveří molitan. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 Prvně byl tvrdý plast potažený látkou, pak dali pod látku něco a je to měkké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 Ano, máš pravdu, až od MR2009 se tam objevil molitan, před tím tu bylo nechutně tvrdý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 18. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 nuz, v FL to maksie nebude a ubudne aj z koberca v kufri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 Drtivá většina oškubávání mě nikdy nijak netrápila, ale s kufrem bez koberce jsem laboroval ve Fel Combi. Časem totiž chtě nechtě dojde k poškrabání a kufr je pak hnusnej. Současné řešení co mám na bocích kufru R je imho rozumný kompromis, nahoře plasty ničemu zatím ničemu nevadily a ve spodní části koberec je.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 (editace) Jde mně o to, aby to nebylo tvrdší, jakpřed MR2009. Jinak na FL vítám, že přibudou TSI motory. Současná nebídka motorů mně nevyhovuje. Jak jsem seděl v Ibze a pak jsem si zkoušel sednout za sebe, tak před koleny jsem měl méně místa a nad hlavou také, než ve FII, které má starý podvozek. Editováno: 18. Únor 2010, autor: Pandora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 18. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 a este ubudne hacik v kufri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcush Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 Tak očividně se něco děje. Stále jezdím po mladoboleslavský dálnici a už dobře týden jsem neviděl ani jednu FII FL. Buď mám smůlu, nebo hoši z Bolky přestali "čeřit vodu" A to jsem běžně na úseku Černý Most - Brandýs nad Labem potkával 2-3 za jednu cestu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 (editace) tak konečně jsem dnes viděl FIIfl na živo va dálnici, škoda, že jeli v protisměru dálnice PHA-LBC Editováno: 19. Únor 2010, autor: pešír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Tak tady oficiálně. Mě se ty mlhovky zdají nepřiměřeně velké, nevím... http://www.novinky.cz/auto/192942-skoda-ukazala-novou-fabii-a-roomster.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgerob Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 I na mě to působí zvláštně..velký mlhovky, uvidíme jaký to bude live. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 No moc se jim to nepovedlo a představa bez mlhovek pro levnější vybavy je hrozná. :kuk: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Krátká FII imho dobrý, R to dost prospělo. Na ty FIIC je to ale divný. Plochej předek, vysokej zadek. Uvidíme co naživo, nemá cenu spekulovat, jak to bude vypadat bez mlhovek. Horší než Junior s obyčejnou Dynamic to bejt nemůže, ble ble Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Horší než Junior s obyčejnou Dynamic to bejt nemůže, ble ble Tak v tomhle případě bych řek,že jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 23. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Wallpapery, keby sa niekomu velmi pacila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Tajně jsem doufal, že by FL mohl mít světla alá Superb. Prostě bez toho vršku s blinkrem. A zároveň jsem si říkal, že to neudělají kvůli nutnosti změnit blatník. No i takhle není výsledek nejhorší, nebýt těch velkých a moc do stran posazených mlhovek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 jedine co sa mi na tom paci je to "lízo" ta listicka dole na prednom narazniku inac ani velmi nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 No moc se jim to nepovedlo a představa bez mlhovek pro levnější vybavy je hrozná. :kuk: Beru zpět teď po pořádnym zvětšení to bude bez mlhovek hezčí než s nima,teda pokud tam budou stejny mřížky jako ve prostřed. Bude to mit pořádnou tlamu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 23. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 bez hmloviek by som ju urcite nebral, lebo tam ma umiestnene aj ziarovky dennych svetiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 neviem ci ste si ale vsimli ze denne svieteni u skodoviek v hmlovkach svieti len v predu v zadu nesvietia obrysove svetla....a to mam taky pocit nie je dovolene, treba svietit aj v predu aj vzadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.