Únor 12, 201015 r No však jsem si to myslel...že budou nutit lidi kupovat HTPčka díky příplatku, ale slabší verze TSI by mohla být oproti 12V 51Kw dražší o +- 30 000
Únor 13, 201015 r jo to nebylo...a ta diskuse pod tím článkem :smich: kua takhle jsem se už dlouho nepobavil :smich:
Únor 13, 201015 r jo diskuze na idnesu jsou výživný a vždy se divím, proč vlastně v tě fabii jezdím (vždyť máme spoustu jiných lepších vozů) vždy si myslím, že jsem jediný blázen...
Únor 13, 201015 r jj ja ta nechapem tiez . ved napriklad taky 15 rocny BMW 750 s 600 000 km to je delo !!! a nie nejaka pos%%%ana fabka
Únor 17, 201015 r Jsem se byl dnes podívat na novou Ibizu a překvapilo mě, že ve dveřích, kde se dá opřít loket má pouze jakoby tvrdou umělou kůži, doufám, že tohle v rámci šetření nedají do FL FII. Podle mě má nyní FII v tomto prostoru dveří molitan.
Únor 17, 201015 r Ano, máš pravdu, až od MR2009 se tam objevil molitan, před tím tu bylo nechutně tvrdý.
Únor 18, 201015 r Drtivá většina oškubávání mě nikdy nijak netrápila, ale s kufrem bez koberce jsem laboroval ve Fel Combi. Časem totiž chtě nechtě dojde k poškrabání a kufr je pak hnusnej. Současné řešení co mám na bocích kufru R je imho rozumný kompromis, nahoře plasty ničemu zatím ničemu nevadily a ve spodní části koberec je..
Únor 18, 201015 r Jde mně o to, aby to nebylo tvrdší, jakpřed MR2009. Jinak na FL vítám, že přibudou TSI motory. Současná nebídka motorů mně nevyhovuje. Jak jsem seděl v Ibze a pak jsem si zkoušel sednout za sebe, tak před koleny jsem měl méně místa a nad hlavou také, než ve FII, které má starý podvozek. Upraveno Únor 18, 201015 r od Pandora
Únor 19, 201015 r Tak očividně se něco děje. Stále jezdím po mladoboleslavský dálnici a už dobře týden jsem neviděl ani jednu FII FL. Buď mám smůlu, nebo hoši z Bolky přestali "čeřit vodu" A to jsem běžně na úseku Černý Most - Brandýs nad Labem potkával 2-3 za jednu cestu.
Únor 19, 201015 r tak konečně jsem dnes viděl FIIfl na živo va dálnici, škoda, že jeli v protisměru dálnice PHA-LBC Upraveno Únor 19, 201015 r od pešír
Únor 23, 201015 r Tak tady oficiálně. Mě se ty mlhovky zdají nepřiměřeně velké, nevím... http://www.novinky.cz/auto/192942-skoda-ukazala-novou-fabii-a-roomster.html
Únor 23, 201015 r No moc se jim to nepovedlo a představa bez mlhovek pro levnější vybavy je hrozná. :kuk:
Únor 23, 201015 r Krátká FII imho dobrý, R to dost prospělo. Na ty FIIC je to ale divný. Plochej předek, vysokej zadek. Uvidíme co naživo, nemá cenu spekulovat, jak to bude vypadat bez mlhovek. Horší než Junior s obyčejnou Dynamic to bejt nemůže, ble ble
Únor 23, 201015 r Horší než Junior s obyčejnou Dynamic to bejt nemůže, ble ble Tak v tomhle případě bych řek,že jo.
Únor 23, 201015 r Tajně jsem doufal, že by FL mohl mít světla alá Superb. Prostě bez toho vršku s blinkrem. A zároveň jsem si říkal, že to neudělají kvůli nutnosti změnit blatník. No i takhle není výsledek nejhorší, nebýt těch velkých a moc do stran posazených mlhovek.
Únor 23, 201015 r jedine co sa mi na tom paci je to "lízo" ta listicka dole na prednom narazniku inac ani velmi nic
Únor 23, 201015 r No moc se jim to nepovedlo a představa bez mlhovek pro levnější vybavy je hrozná. :kuk: Beru zpět teď po pořádnym zvětšení to bude bez mlhovek hezčí než s nima,teda pokud tam budou stejny mřížky jako ve prostřed. Bude to mit pořádnou tlamu.
Únor 23, 201015 r Autor bez hmloviek by som ju urcite nebral, lebo tam ma umiestnene aj ziarovky dennych svetiel
Únor 23, 201015 r neviem ci ste si ale vsimli ze denne svieteni u skodoviek v hmlovkach svieti len v predu v zadu nesvietia obrysove svetla....a to mam taky pocit nie je dovolene, treba svietit aj v predu aj vzadu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.