fabia04 Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Zdar,mohl by me nekdo poradit z vlastni zkusenosti,jestli mohu pouzit stresni nosic z felicie,montovany do ramu dveri,na fabii combi bez hagusu?Koukal jsem na nabidku stresnich nosicu a treba firma Hakr ma uplne stejnou fotku u stresniho nosice na fabii a felicii.A cena je taky rozdilna.Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Střešní nosič uchycený za horní rám dveří jsem tedy na Fabii nikdy neviděl. Vždy to bylo (kromě hagusu) chycené ve střešním žlábku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia04 Vloženo 19. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 (editace) Asi jsem se spatne vyjadril,mam na mysli uchyceni mezi strechu a ram dveri.U combi bez hagusu neni jina moznost.Jde mi jen o to,jestli jsou stejne a muze pouzit nosic z felicie. Editováno: 19. Únor 2009, autor: fabia04 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Já myslel, že combi má vždy hagusy...?! Nevím, zkus se podívat nějak na rozměry kaslí obou aut... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Asi jsem se spatne vyjadril,mam na mysli uchyceni mezi strechu a ram dveri.U combi bez hagusu neni jina moznost.Jde mi jen o to,jestli jsou stejne a muze pouzit nosic z felicie. tak právě tohle jsem na Fabii nikdy neviděl, ale očividně to existuje :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Když nemá kombi hágusy, má "fixpointy" v lištách střechy, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia04 Vloženo 20. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Když nemá kombi hágusy, má "fixpointy" v lištách střechy, ne? Tak to bohuzel nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Ne. Nosic z felicie se neda pouzit. U fabie se to nedava pod dvere. Fabia bez podelniku (kombik) nema a ani nemela nikdy pripravu. Ma to jen sedan a kratka. Na tvoji je system napr. Jetbag 6504. Dneska jsem ho nandaval, montaz pohodicka a drzi perfektne. http://www.autonosice-ostrava.cz/detail.ph...mp;xx_skupina=1 PS. Vzdy se ktomu musi dokoupit vlozky zamku v cene okolo 500Kc. Thule vlozky tam pasuji po drobne uprave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatopluk Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Zdar,mohl by me nekdo poradit z vlastni zkusenosti,jestli mohu pouzit stresni nosic z felicie,montovany do ramu dveri,na fabii combi bez hagusu?Koukal jsem na nabidku stresnich nosicu a treba firma Hakr ma uplne stejnou fotku u stresniho nosice na fabii a felicii.A cena je taky rozdilna.Dik Použil jsem střešní nosič (příčníky) s patkami pro Favorit/Felicie na F I Combi tak, že jsem je porovnal s patkami příčníku od HAKR pro F I Combi a asi 5 mm (nutno pečlivě proměřit) za prvním ohybem ve směru dovnitř vozu jsem je uříznul, začistil a natřel proti korozi. Upravoval jsem starší model od THULE - je masivnější než HAKR. Jen pozor, aby o upravenou patku neškrtaly dveře. Udrží v pohodě i 4 kola při rychlosti přes 100 km/h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karpi Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 (editace) Ne. Nosic z felicie se neda pouzit. U fabie se to nedava pod dvere. Fabia bez podelniku (kombik) nema a ani nemela nikdy pripravu. Ma to jen sedan a kratka. Na tvoji je system napr. Jetbag 6504. Dneska jsem ho nandaval, montaz pohodicka a drzi perfektne. http://www.autonosice-ostrava.cz/detail.ph...mp;xx_skupina=1 PS. Vzdy se ktomu musi dokoupit vlozky zamku v cene okolo 500Kc. Thule vlozky tam pasuji po drobne uprave. zdravim mel bych dotaz.. potřeboval bych vědět, jestli by se ten střešní nosič který je v tom odkazu, dal použít i na Fabia I hatchback r.v.2003... Editováno: 11. Březen 2009, autor: karpi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 principem proč ne. uchycení je za rám dveří a ten je na krátké i kombi stejný. nevidím důvod proč by to nešlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Svatopluk: Takove bastleni nemam rad. Az to uleti...... Kapri: Da se to pouzit na vsechny fabie 1 a octavie tour. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia04 Vloženo 17. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Mel bych jeste jeden namet na reportaz,slo by nejak pridelat fixni body z kratke fabie,pod stresni listu do kombiku?Nevim jak je to uchycene,ale asi to bude jenom prisroubovane jako hagusy.Tak tedy prisroubovat skrz strechu,nebo nejak vyuzit pripravene otvory na hagusy,udelat diry do listy,sehnat zaslepky do listy a melo by to fungovat?Co vy na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 tak tak, to bastleni je dost nebezpecny a jestli to nedejbuh i s tema kolama uleti a naprikald na dalnici to trefi dalsi auto.. no pak bych nechtel byt v tve kuzi az to budou flojdi resit ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 takže pak asi jen příčníky co byly na o pár příspěvků zpátky. chytí se za střechu nad dveřma a za cenu kolem 2tis. je to asi to nejlepší co udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatopluk Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 tak tak, to bastleni je dost nebezpecny a jestli to nedejbuh i s tema kolama uleti a naprikald na dalnici to trefi dalsi auto.. no pak bych nechtel byt v tve kuzi az to budou flojdi resit ) To dřív uletí originál pro F I Combi od HAKRu, než upravený a masivnější THULE. Tvarem a profilem jsou patky shodné, jen je odříznutý přebytek, který je u Felicie vedený pod dveře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 jj vsak jasny, ja nic nerikam jen upozornuju na rizika.. jak se rika dnesni svet je o papirkach a o razitkach takze kdyz ti uleti origo, je to nestastna nehoda, kdyz ti uleti domaci vyroba - respektiva uprava, je to hned nedbalost a kdo vi co:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 Ono hakr uleti proto, ze cesky narod dotahuje vsechno na krev. A to je spatne. Patka se ohne a vyklouzne. To same plati i pro thule. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukaso358 Vloženo 29. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2023 Ahoj, nemá někdo fotku jak drží zahrádka za střechu u fabie hatback bez přípravy na střeše tj když se otevřou dveře? Tj jesli kovová patka to likviduje sametku-těsnění dveří? U Favorita/Felicie to vycházelo přesně ke gumě avšak i tam to tu lištu časem prosekalo. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.