Publikováno Únor 19, 200916 r Poraďte prosím, jak poznám, že správně funguje kontrola zapnutí bezp. pásu u řidiče? Co přesně má dělat? Přijde mi, že kontrolka na přístrojovce zhasne po pár vteřinách ať se poutám nebo ne.
Únor 19, 200916 r To je tak správně na tvé O1 MR 2004. Ještě pokud máš nakodovanou a funkční kontrolu v přístrojovce tak se po dobu blikání kontrolky ozývá gong
Únor 19, 200916 r Autor Pak tedy nechápu, k čemu to slouží. To jako jen rozsvítí kontrolku a pípne, abych se nezapomněl zapnout. Já myslel, že když k zámku pásu vedou dráty, tak to fakt konktroluje, jestli jsem zapnutej. ?
Únor 19, 200916 r Pokud se zapneš hned nebo před zapnutím klíčku tak nic negonguje a nesvítí. Jinak je to opravdu upozornění, které po několika vteřinách ustane. Až u novějších vozidel (znám O II MR 2008) pokud se nezapneš tak upozornění pořád gonguje a bliká.
Únor 19, 200916 r Autor Tak dík, funguje to teda jak má. Jen jsem si myslel, že to má fungovat jinak :-(
Únor 21, 200916 r JJ také jsem se snažil aby u OI faceliftu to aspon upozornovalo ledkou na palubce ale bez překuchání nic :-))))
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.