Indi Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 60tkm, to je snad v záruce? Jinak cca 11tkč/ks. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 60tkm, to je snad v záruce? Jinak cca 11tkč/ks. Já ji mám už 3 roky.A záruka je jen na 2 roky u Motoru ne.Myslíš že budu muset vyměnit všechny nebo bude stačit ten jeden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
injeniero Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Zdar.Poradí mi nekdo.Mám najeto 60 tis.a odešel mi vstřik.Není to nějak brzo.Nevite nekdo kolik stojí.dík. Mam technickej dotaz, jak se to pozna? Ja mam octu s 72tis km, tak abych vedel kdyz to na me prijde.. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Hele, co napsat o jaký motor jde atd.? A nejlépe se zrovna zeptat / hledat ve vyšeném tématu k danému motoru, takovéhle věci se tu už řešily! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Mam technickej dotaz, jak se to pozna? Ja mam octu s 72tis km, tak abych vedel kdyz to na me prijde.. ;-) Normálně jsem jel a potom se rozjíždím na křižovatcea začalo se to třepat.jeden válec úplně vypadl.Tak sem tozdechl a po chvilce natočil a už dobrý.dojel jsem dom a ráno už jsem nenatočil.dotahli jsme to do servisu a na první váleci vstřik hyn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantik Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Máš 1.9 nebo 2.0TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Hele, co napsat o jaký motor jde atd.? A nejlépe se zrovna zeptat / hledat ve vyšeném tématu k danému motoru, takovéhle věci se tu už řešily! Tak mám 1.9 TDI PD 77 KW.Ty už ses stím potkal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Já ji mám už 3 roky.A záruka je jen na 2 roky u Motoru ne.Myslíš že budu muset vyměnit všechny nebo bude stačit ten jeden. No měl by stačit jen jeden, ale přesně stejný typ. Nicméně by bylo lepší vyměnit všechny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 No měl by stačit jen jeden, ale přesně stejný typ.Nicméně by bylo lepší vyměnit všechny. Tak vyměnil jsem jeden a nic moc.Za tepla v pohodě nastartuji,ale ráno,nebo když dýl stojím tak to chytá dost špatně.Jinak dík za radu a jak vyměním všechny tak dám vědět jestli je to ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Jěště by bylo dobré změřit tlak na tandemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Vyměnit všechny vstřiky při 60.000 je nesmysl.Jinak-zkontroluj vedení do hlavy a od hlavy ke vstřikům.Měl jsem tu 2 auta a obě měly špatná konektor na vstřiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Vyměnit všechny vstřiky při 60.000 je nesmysl. Proč myslíš? Můžeš trochu rozvést? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 řekl bych, že zbytečná investice. mám najeto 125tis km, vstřiky původní a myslim, že 200tis km se klidně natočí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Kromě těch 2.0TDI co jsem měl u kterých mi odcházeli vstřiky po cca 80.000km jsem u 1.9TDI nikdy v životě vstřik neměnil(ať to bylo klasika 1.9TDi nebo nynější 1.9TDI-PD) a to každá 1.9TDI mi najela hodně přes 300.000km,některé i přes 400.000km..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frydak Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 je jich tady poslední dobou víc jinak čoveče to já se teda přes 6 dostávám i na dálkách, asi jezdim větší kudlu Vyměněna byla váha vzduchu a spotřeba se stabilizovala na 6l dálka a 7l město.Teď jsem už konečně v tomto ohledu celkem spokojen, i když se na dálku pod 6l nedostanu. Po dálnici nejedu rychleji, než 130/h a prostě se pod 6l nedostanu. V servisu mi říkali, že když mám Xenony, kola 17 Pegasus a zaplou klimačku, tak se pod 6l dostat nemůžu. Co vy na to???. Aby toho nebylo málo, tak mi jde občas zpátečka přes zuby a na volnoběh se auto při delší jízdě tak divně škube, jako kdyby šlo chvíemi na 3 válce. Mám auto: 1.9tdi 77kw, 10-2006. Díky za pomoc Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Vyměněna byla váha vzduchu a spotřeba se stabilizovala na 6l dálka a 7l město.Teď jsem už konečně v tomto ohledu celkem spokojen, i když se na dálku pod 6l nedostanu. Po dálnici nejedu rychleji, než 130/h a prostě se pod 6l nedostanu. V servisu mi říkali, že když mám Xenony, kola 17 Pegasus a zaplou klimačku, tak se pod 6l dostat nemůžu. Co vy na to???. Aby toho nebylo málo, tak mi jde občas zpátečka přes zuby a na volnoběh se auto při delší jízdě tak divně škube, jako kdyby šlo chvíemi na 3 válce. Mám auto: 1.9tdi 77kw, 10-2006. Díky za pomoc Jirka když jedeš po dálnici rychleji než 130km/h tak se se 17" kolama určitě pod 6l/100km nemůžeš dostat. S klimou už vůbec ne. Ani kdyby to bylo pořád z kopce. Píšu to podle vlastní zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 když jedeš po dálnici rychleji než 130km/h tak se se 17" kolama určitě pod 6l/100km nemůžeš dostat. JJ, se služební OII 1.9TDI na gumách 205/55 R16 se při rychlosti nad 130 a s klimou pod 6 nedostanu natož na 225/45 R17. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frydak Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 JJ, se služební OII 1.9TDI na gumách 205/55 R16 se při rychlosti nad 130 a s klimou pod 6 nedostanu natož na 225/45 R17. Dnes jsem byl v servisu a tam my řekli že my odešla spojka .Zaplat panbuh že to jde na záruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Dnes jsem byl v servisu a tam my řekli že my odešla spojka .Zaplat panbuh že to jde na záruku. Kolik máš najeto?Spojka u okiny není problémová záležitost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frydak Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Kolik máš najeto?Spojka u okiny není problémová záležitost.Mam najeto 29000.Také to nechapu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Mam najeto 29000.Také to nechapu? Zřejmě to musel být kusový zmetek, toto je opravdu velmi neobvyklé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frydak Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 (editace) Snad máš pravdu. Editováno: 14. Červen 2008, autor: mischicka Necitujte ty předcházející příspěvky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingo12 Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 to frydak: Tak by ma zaujimalo co maju xenony spolocne so spotrebou. To maju vacsiu wattaz ako halogeny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 to frydak: Tak by ma zaujimalo co maju xenony spolocne so spotrebou. To maju vacsiu wattaz ako halogeny? Naopak xenony mají menší watáž - 35W oproti 55W normálních žárovek.Na spotřebu to ale asi nemá moc velký vliv a i kdyby, svícení je dané zákonem, Okina nemá oficiálně homologované denní svícení z diod a tak asi nemá smysl nad tím hloubat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingo12 Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 to Rosta: no ved prave preto argument xenonov na zvysenie spotreby je nezmysel. Prave naopak mali by znizovat spotrebu aj ked samozrejme zanedbatelne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.