Únor 11, 20214 r Hmm a já si říkal, že kdyz budou správně utazrne ostatní šrouby, tak by to nemuselo dělat neplechu. Tak to budu muset vytehnout a dát nový... Snad to bude tím, jináč nevím. Olej žere, ale to je h těchto motoru normální, že si trochu papne. Proč?
Únor 11, 20214 r Pri tychto Mpi motoroch to moze byt ,,normalny ,, jav.Vsetky hadice teplom zmenia tvar a tesnenia povolia a tym padom to vidno na volnobehu.Kedze nasava viac niekde prisava aj olej.
Únor 11, 20214 r No je možné, že se spotřeba oleje v poslední době zvýšila, takže myslís, že je to tím, že To těsnění nemusí doléhát, držet (nemusí být úplně dotazene) a tim přísava třeba na jeden válec více oleje? No, jak se otepli, tak mrknuh na to spodní Těsnění. Vrch si myslím, že je dobry...
Únor 11, 20214 r Ak ma motor egr tak mal by mat aj hadicu na odvetranie kluky s klapkou cez ktroru saje olej.Ak egr nemas musis mat aspon klapku z veka ventilov.Vsetko toto musi byt tesne a funkcne.Inak sa olej dostava do motora aj tadial.oprav to tesnenie sania a pozri klapku ktora vedie cez veko ventilov do sania.Taktiez sa uisti najprv ake mas vyvody zo sania(aktivne uhlie,posilovac brzd,ine ventily.)Po jednom ich zaslep provizorne a vyskusaj pojazdit ci sa volnobeh neustali.
Únor 11, 20214 r Protože jsem nechtel zakládat zbytečně nové téma? Protože jsem podobné vlákno v sekci dvoulitru nenašel? Tyto dva motory jsou si poměrně podobné tak jsem 0redpokladal, že mě snad admini za toto neukamenuji...
Červenec 10, 20232 r Oživím téma: 1.6 BSE 2010 spotřeba na volnoběh při koupi 0,8, aktuálně 0,6 . Kolik máte vy? Mě to stejně přijde hodně, ale na 0,5 mi to skočilo jen občas se 100oktany v nádrži..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.