josefino Vloženo 11. Únor 2021 Sdílet Vloženo 11. Únor 2021 Hmm a já si říkal, že kdyz budou správně utazrne ostatní šrouby, tak by to nemuselo dělat neplechu. Tak to budu muset vytehnout a dát nový... Snad to bude tím, jináč nevím. Olej žere, ale to je h těchto motoru normální, že si trochu papne. Proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpatrikm Vloženo 11. Únor 2021 Sdílet Vloženo 11. Únor 2021 Pri tychto Mpi motoroch to moze byt ,,normalny ,, jav.Vsetky hadice teplom zmenia tvar a tesnenia povolia a tym padom to vidno na volnobehu.Kedze nasava viac niekde prisava aj olej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josefino Vloženo 11. Únor 2021 Sdílet Vloženo 11. Únor 2021 No je možné, že se spotřeba oleje v poslední době zvýšila, takže myslís, že je to tím, že To těsnění nemusí doléhát, držet (nemusí být úplně dotazene) a tim přísava třeba na jeden válec více oleje? No, jak se otepli, tak mrknuh na to spodní Těsnění. Vrch si myslím, že je dobry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpatrikm Vloženo 11. Únor 2021 Sdílet Vloženo 11. Únor 2021 Ak ma motor egr tak mal by mat aj hadicu na odvetranie kluky s klapkou cez ktroru saje olej.Ak egr nemas musis mat aspon klapku z veka ventilov.Vsetko toto musi byt tesne a funkcne.Inak sa olej dostava do motora aj tadial.oprav to tesnenie sania a pozri klapku ktora vedie cez veko ventilov do sania.Taktiez sa uisti najprv ake mas vyvody zo sania(aktivne uhlie,posilovac brzd,ine ventily.)Po jednom ich zaslep provizorne a vyskusaj pojazdit ci sa volnobeh neustali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 11. Únor 2021 Sdílet Vloženo 11. Únor 2021 Proč to řešíte u motoru 1.6, když má 2.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Únor 2021 Sdílet Vloženo 11. Únor 2021 No protože přece je zážehový motor jako zážehový motor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josefino Vloženo 11. Únor 2021 Sdílet Vloženo 11. Únor 2021 Protože jsem nechtel zakládat zbytečně nové téma? Protože jsem podobné vlákno v sekci dvoulitru nenašel? Tyto dva motory jsou si poměrně podobné tak jsem 0redpokladal, že mě snad admini za toto neukamenuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noxik600 Vloženo 10. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2023 Oživím téma: 1.6 BSE 2010 spotřeba na volnoběh při koupi 0,8, aktuálně 0,6 . Kolik máte vy? Mě to stejně přijde hodně, ale na 0,5 mi to skočilo jen občas se 100oktany v nádrži.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.