Tazz7 Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 (editace) Potřebuji poradit s výměnou plastové ručky ruční brzdy.Chci vyměnit ten plastový kryt za RS kůži a nevím jak na to.Poradí někdo? Prohledal jsem forum a nic jsem nenašel. Editováno: 24. Únor 2009, autor: Tazz7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loly Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 (editace) V spodnej casti plastovej manzety (krytu) je maly vyrez z plastovou zarazkou - tu treba jemne podpacit a manzetu tahat smerom k palubnej doske. Editováno: 24. Únor 2009, autor: loly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crros Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Přesně tak, já měnil taky, vypadá to o moc lépe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 27. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2009 Díky,a jak je to u RS koženého krytu.Tam žádný výřez není? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.