Publikováno Únor 27, 200916 r Ahojte, mam nove O1 kombi/2004/210.000km a trosku me zarazi ze i pri male nerovnosti napr: pricny spoj mezi starym a novym povrchem je relativne dost slyset (bouchnuti na predni naprave). Nemate tip co zkontrolovat? Tlumice, silentblocky,... diky michal Upraveno Únor 27, 200916 r od havrosh
Únor 27, 200916 r Jj, přesně tak. Tlumiče a silentbloky nápravy. Hlomození při malých nerovnostech odpovídá (počítám) špatným silentblokům.
Únor 27, 200916 r Autor Jj, přesně tak. Tlumiče a silentbloky nápravy. Hlomození při malých nerovnostech odpovídá (počítám) špatným silentblokům. Diky za info michal
Březen 1, 200916 r Mě to taky dělalo a v úterý jsem vyměnil skoro vše a je ticho.Měnil jsem kosti stab.,gumy uložení stab.,zadní+přední synenblok ramene,svislé čepy.Ještě mi chybí vyměnit krajni čepy řízení.
Březen 1, 200916 r uložení tlumiču a možná ještě tyčky řízení tady nebyly jmenovány to byl můj problém s třískáním.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.