Saiborg Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 Ahoj,premýšlam nad stojanom na skladovanie pneumatík,má to nejaký opodstatnený význam,že sa pneumatiky nedotýkajú,resp. netlačí jedna na druhú,alebo je to jedno? Hrozí uležanie,alebo iná deformácia pneumatikám,ak sú uložené na kope,alebo postavené vedľa seba ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 (editace) Správné uskladnění pneumatik Před demontáží zimních pneumatik si označte, které jsou přední a které zadní, abyste je mohli příští zimu nasadit ve správném páru. Pneumatiky opláchněte vodou a osušte je, aby nemohly oxidovat. Uložte je nastojato nebo naplocho v dobře větrané a suché místnosti - snížíte tak na minimum nebezpečí prasklin bočnic. Správné uložení prodlouží životnost pneumatik, takže vám budou dobře sloužit po několik sezon. Sada zimních pneumatik de facto dvojnásobně prodlouží životnost letních pneumatik, protože na nich budete jezdit jen asi polovinu roku. Nejsou-li gumy napevno na ráfcích, měli byste jimi každé čtyři týdny pootočit, abyste předešli jejich deformaci. Editováno: 28. Únor 2009, autor: Chadwick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saiborg Vloženo 28. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 (editace) Super,dík moc,aj som si myslel,že ten stojan je iba zbytočného kus železa Editováno: 28. Únor 2009, autor: Saiborg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 No pokud nemas zrovna moc mista v garazi tak udelat 4 drzaky na zed a povesit je na zed je znacka ideal. Se na to ted chystam v novem baracku, me by spis zajimalo jestli existuji nejake pripravky ... tyce s drzakem na zed abych to nemusel kutit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Blade... nebude stačit dostateně široký hák? něco bych na něj namotal, aby se mi neškrábly ALU a mělo by to bý ok ne? určo to půjde koupit v železářství... jinak já mám takovej stojánek na gumy... ale je to na ty moje 17" kola na knop... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.