Tom_F Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 dobrá tedy, tempomat a jeho nastavenou rychlost zobrazit lze nahoře. na tom mi nic nevadí. nemáte někdo fotku jak to vypadá? bohužel s vagem nemám zkušenosti. mohli bychom tedy dát dohromady co se nechá zobrazit? dobíjení, tlak turba, teplota motoru....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 4. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 jeden clovek to uz odemne chtel. Ja bohuzel tempomat nemam. Je to v jednom bloku v RJ motoru, jmenuje se to posledni nastavena rychlost v km/h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 zajímalo by mě jak ta zobrazená nastavená rychlost tempomatu vypadá na tom displeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 4. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 Koukni na ty fotky co tady uz jsou jedina zmena je: v hornim radku je popis: TJ. 10 znaku napr. "Tempomat", nebo "Rychlost T". a pod. cokoliv tam chces si nastavis Ve spodnim radku pak napr. 120.0 KM/H Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 4. Březen 2009 Sdílet Vloženo 4. Březen 2009 omluv mé možná lama dotazy, ale je to zobrazené tak, že místo textu "OTACKY" bude text "tempomat" a místo hodnoty "992 OT" bude hodnota mnou nastavená?? např těch 120 KMH ?? pak mě zajímá jak se to připojuje. Z té jednotky vede několik drátů, tak jak je popsáno v pdf návodu a ty se připojují na konektor na budících nebo se šahá ještě hlouběji do budíků ? také bych se chtěl zeptat jak se přepíná mezi hodnotami z té ŘJ ddotu. pomocí tlačítka RES? jak potom tedy přepnu paměť 1 a 2 na standartním palubním PC?? Rád bych to přesně nadefinoval, abych poté věděl co chci zobrazovat a jak se to ovládá, pak není problém poprosit tě o montáž. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bunii Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 No velmi dobre si to napisal bo aj mna by to zaujmalo . A ked to budes niekomu robit tak prosiim skus viacej fotit bo verim tomu ze keby ludia videli ako sa co zapaja tak by sa do toho skorej pustili .Mne sa to tiez velmi paci a mal by som zaujem mam fabiu 1,2htp 47kw a kolega tiez hovoril ze by do toho isiel on ma octaviu ,Ale prosiim daj o tom co najviac diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 (editace) dolezelk kdyby jsi mi odepsal na email tuším ze středy, stavil bych se na montáž a ostatní by viděli fotky, jak vypadá to co potřebují . Mám benzín s tempomatem. Jinak nevím jak ostatní, ale co jsem koukal na fotky od člena majkl.s, není ten displej až moc přeplácaný? Dá se nechat ukazovat jenom 1.třetina, bez toho SPEED úplně dole? Dále si myslím, že s tím tempomatem, to píše na prvním řádku slovem TEMPOMAT, pod ním např. číslo otáček (pouze číslo, protože v textu už je TEMPOMAT), a úplně dole třeba těch 120 KM/H ? P.S. V emailu jsem se dotazoval na cenu za díl+práci, z Brna jsem, dokonce Syrovice Editováno: 9. Březen 2009, autor: technikus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 moje představa by byla slovo temponat a hned pod tím nastavená rychlost. a toto vše v horní třetině místo origo rádia. tak nějak bych chtěl využitý maxidot, víc mě opravdu přijde jako přeplácané, ale to je asi na nastavení, kolik toho kdo chce zobrazovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 zajímalo by mě jak ta zobrazená nastavená rychlost tempomatu vypadá na tom displeji. Muze to vypadat treba takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 dá ae ten spodní řádek vypnout?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Uzivatelskym nastavenim ne, nebo sem to nenasel. Ale verim ze na prani zakaznika to Dolezelk muze vypnout nebo pripadne dodelat zapnuto/vypnuto do hlavni nabidky DDotu a kazdej by si to moh nastavit sam. Ale to je na tvurci. Me to treba vyhovuje, aspon to dole neni takovy prazdny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 a ještě nad to speed jde udělat vodorovná dělící linka (vagen) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom_F Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 to zobrazení tempomatu vypadá moc pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 majkl.s dle obrázku je tedy tempomat nastaven na rychlost 92 km/h ? Předpokládám, že při focení s autem stojíš, ale potom nechápu, proč je úplně dole aktuální rychlost 001 km/h? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 jj, pri foceni sem stal na miste. A ta jednicka dole neni problem DDotu ale diagnostiky, uz se mi to stalo i ve vagu ze se tam nekdy objevi 1kmh JaKr: A jak? Muzes popsat zpusob, me napada jen ze to bude neco s aut.prevodovkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 je niekde vo vagu aktualne zradena rychlost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 jj, pri foceni sem stal na miste. A ta jednicka dole neni problem DDotu ale diagnostiky, uz se mi to stalo i ve vagu ze se tam nekdy objevi 1kmhJaKr: A jak? Muzes popsat zpusob, me napada jen ze to bude neco s aut.prevodovkou tak, tak - v gateway nakódovat automatickou převodovku, akorát se pak nesmí v servisech divit na chybovou hláškou "chybná komunikace s aut. převodovkou", já jsem si je v servisu docela užil, když mi sdělili po poslední garanční prohlídce, že mám asi špatnou ŘJ motoru, ale nijak se to neprojevuje a že neví co s tím, že asi výměna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 teď jsem si všiml, ta 1. čára tam je dělána nějak SW? Protože kousek pod ní je černá, kde by měla být asi originální čára, kdyby bylo rádio. Je to tak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 horní je s rádiem, střední standart, dolní jak jsem psal, červený je to proto, že je změneno podsvícení - nemá souvislost s D-Dotem p.s. ta černá čára není čára, ale přepážka, aby nebyla osvětlována horní třetina maxíku, když není rádio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 JaKr:Mohl bys prosím napsat,jaks tam vložil tu dělící linku dole nad budoucí rychlostí , Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 14. Březen 2009 Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 příspěvek č.42, dokódovat v gateway automatickou převodovku, tedy k původní hodnotě kódování gateway přičíst jedničku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 je niekde vo vagu aktualne zradena rychlost? pokud mas automat, tak ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 nova verze zde: http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1125780 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawo Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Kde to koupím a kdo mi to nainstaluje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Koupis to u me, dokazi zaridit profi instalaci v Brne. Staci napsat na dolezelk@volny.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.